תהייה...

Darth Tomer

New member
היא נחתכה, רואים חלק עף שם

וגם שהוא מחזיק אותה היא קצרה יותר וחסר החלק העליון.

תיאורטית הם יכולים

לוק עושה את זה ב- TESB כדי לברוח מהתקן הההקפאה, למרות שזה יותר "הקפצה" מאשר "הרמה". והם יכולים להרים את עצמם באוויר - אם הם רוצים. אבל הם לא עושים את זה. למה? כי זה מיותר.

אתה אומר "פורס ג'אמפ" - אני אומר

"הקפיץ את עצמו באמצעות הכח" עם כל הכבוד למשחקי סטאר וורז, להזזת חפצים לא קוראים "פורס פוש" או "פורס פול", לראיה דרך חפצים לא קוראים "פורס seeing", וכיו"ב. הכוח הוא לא כלכך גשמי וישיר - הוא יותר כללי.... ואין "כוחות מוגדרים מראש". אבל... You say TomAto, I say ToMaTo...

Torian

New member
לא התכוונתי לקפיצה

התכוונתי להרמה באוויר... כאילו, שג'דיי יוכל להרים את עצמו באוויר. זה נורא שימושי אם אתה רוצה לרחף לך מעל ברכת לבה... או מעל בור ענקי... ואני לא אוהב את איך שהאנגלים אומרים TOMATO... לא יודע למה... חחח

Youngling

New member
1. לדעתי הם כן יכולים

להרים את עצמם באוויר. כמו שיודה יושב על הכיסא שלו ומרחף... אני יודע שהוא מרים את הכיסא, אבל הוא על הכיסא אז הוא גם מרים את עצמו. 2. קראתי ב Databank שפעם הלייטסייבר היו מחוברים למטען דרך כבל, אבל בהמשך המטען הוכנס לתוך החרב. המטען נגמר תוך הרבה זמן, אז לא נראה לי שזה משמעותי.

Torian

New member
אני מעדיף לשער שהלייטסייבר

נטען... יותר מספק לדעתי... ואתה בטוח שהכיסא של יודה הוא לא גם רחפת?

Youngling

New member
אז הכיסא מרחף..

אבל עדיין רואים את דוקו מרחף כמו שמיהו אמר.. קנו לי את הדי וי די של מלחמת המשובטים (Clone Wars) ^_^

Y. Welis

New member
הכל נוח יותר כשיש 'אנטי כבידה'

ניתן כך להרים כל ספינה במינימום מאמץ או נזק לסביבה (כל הרחפות שבקורוסאנט נעות בדחף רק קדימה, לא למעלה), וכמובן לעמוד בפני תאוצות אדירות בחלל.

Torian

New member
בטח שיש לספינות חלל הנעה תחתית...

הספינות חייבות את זה כדי להתרומם... אחרי שהספינות באוויר הן יכולות לנוע קדימה!

באמת הרבה יותר הגיוני.

כי כמו שאמרתי, בסצינה שנחתכה קווי גון אומר לאובי וואן "לעזוב את זה לכמה שעות שזה יטען מחדש" (כלומר - זה מטעין את עצמו מחדש). וגם זה בדטהבנק אז יש יותר סיכוי שזה נכון

למעלה