לוק עושה את זה ב- TESB כדי לברוח מהתקן הההקפאה, למרות שזה יותר "הקפצה" מאשר "הרמה". והם יכולים להרים את עצמם באוויר - אם הם רוצים. אבל הם לא עושים את זה. למה? כי זה מיותר.
"הקפיץ את עצמו באמצעות הכח" עם כל הכבוד למשחקי סטאר וורז, להזזת חפצים לא קוראים "פורס פוש" או "פורס פול", לראיה דרך חפצים לא קוראים "פורס seeing", וכיו"ב. הכוח הוא לא כלכך גשמי וישיר - הוא יותר כללי.... ואין "כוחות מוגדרים מראש". אבל... You say TomAto, I say ToMaTo...
התכוונתי להרמה באוויר... כאילו, שג'דיי יוכל להרים את עצמו באוויר. זה נורא שימושי אם אתה רוצה לרחף לך מעל ברכת לבה... או מעל בור ענקי... ואני לא אוהב את איך שהאנגלים אומרים TOMATO... לא יודע למה... חחח
להרים את עצמם באוויר. כמו שיודה יושב על הכיסא שלו ומרחף... אני יודע שהוא מרים את הכיסא, אבל הוא על הכיסא אז הוא גם מרים את עצמו. 2. קראתי ב Databank שפעם הלייטסייבר היו מחוברים למטען דרך כבל, אבל בהמשך המטען הוכנס לתוך החרב. המטען נגמר תוך הרבה זמן, אז לא נראה לי שזה משמעותי.
כי כמו שאמרתי, בסצינה שנחתכה קווי גון אומר לאובי וואן "לעזוב את זה לכמה שעות שזה יטען מחדש" (כלומר - זה מטעין את עצמו מחדש). וגם זה בדטהבנק אז יש יותר סיכוי שזה נכון