תהייה...

alonSW0

New member
הספר זה משהו שמצאתי באינטרנט....

****** (רמז-ההפך מ"העליתי") אותו דרך תוכנה שאסור לדבר עליה בתפוז... לפי מה שהבנתי זה חלק מסדרת ספרים שנקראת D20 (?!) של star wars.... זה נקרא- Net.Guide to Lightsaber Construction זה לא נראה לי כמו משהו רשמי, אלא יותר כמו תיאור של איזה משחק. בכל מקרה- אפשר להניח שהקטע עם המתגים נכון כי חרב אור היא עדיין עסק חשמלי ופשוט הבונה שלה צריך לבחור את המתג המועדף עליו....

Torian

New member
כתוב שם הכל?

כאילו, איך הלייטסייבר פועל(בפירוט) ויש הסברים על כל החלקים? ומידע על הקריסטלים?

alonSW0

New member
כעיקרון יש....

אבל עכשיו כשעברתי על זה הבנתי שזה לא משהו רציני אלא יותר כמו תיאור של איזה משחק תפקידים ברשת או משהו כזה....בכל מקרה- כמו שאמרתי, אני חושב שהקטע אם המתגים נכון.לגבי שאר החלקים, מישהו צירף לכאן קישור לאתר שמסביר מה הולך בתוך חרב האור.... מצורף הקישור המדובר.לגבי הסבר רישמי- קיימות שתי אפשרויות:אחת, ש KingpinEX יספר לנו מה מוסבר בהסבר הרישמי שהוא דיבר עליו למעלה.האפשרות השניה היא לארגן משלחת שתטוס לחוות סקייווקר ותכריח את לוקאס לענות על כל השאלות שעולות כאן באופן רישמי (אני מוכן להיות החבר הראשון במשלחת).

בסרטים הלייטסייבר נראית כאילו היא

מדליקה את עצמה ואין לה מתג, ובקשר למקור האנרגיה, העולם של מלחמת הכוכבים מתקדם בהרבה מהעולם שלנו, אולי יצרו בו כבר אנרגיה מתחדשת או לפחות סוללות גרעיניות

tactical

New member
אחי...

אף אחד לא אמר שבגלל שזה לא נמסר על ידי לוקאס אז אסור לדבר על זה או ליחס לזה חשיבות כלשהי... אני רק אומר שכיוון שויקי היא לא מקור רשמי צריך לקחת את כל מה שכתוב שם (בנוגע ל-SW) "בערבון מוגבל" כי יש סיכוי סביר שמה שכתוב שם לא נכון...

Lu Tze

New member
אבל אין "נכון" יש "לא מאושר"

ולדעתי ההבדל הוא עצום. נו, לא משנה.

MajorWinters

New member
לפי הקו הזה...

האם הסייבר צורכת אנרגיה כשהיא נודעת בסייבר אחרת?

the sith

New member
אתה צודק זה אוכל..

הלהב של הלייטסייבר זה בכלל אנרגיה אין לה סוללות זה לא נגמר..זה pure energy מה שנקרא מהקריסטל שבתוך החרב אין סוללה מאסטר אוף פאפטס צודק זה אוכל או משהו כזה חח.

the Sithari

New member
שני דברים

1. על בסיס מה אתה קובע את זה? 2. זה לא pure energy z, זאת קרינה מיוחדת שנוצרת מפגיעת קרניים בקריסטלים

KingpinEX

New member
ברור שיש סוללה

יש תמונות של לייטסייבר חתוכה ויש הסברים של איך היא פועלת.

asix17

New member
נו...

נו כן יש לזה תא כוח אבל זה לא אומר שזה נגמר

the Sithari

New member
Star wars: shatterpoint

בספר, למייס וינדו נגמר הכוח בלייטסייבר בקרב מול באונטי האנטרס והוא נאלץ להרוג אותם בדרכים יותר יצירתיות

למעלה