תהייה.....

aשרון

New member
תהייה.....

אני יושב לי עכשיו מול סרטון של בחור חתיך ב youtube ומוצא את עצמי שואל, למה אני נמשך כל כך לגברים שריריים? למה זה מה שמגרה אותי?
למה גברים או בחורים שמנים לא מושכים אותי ככה? האם זה כל מה שיכול למשוך אותי בבנאדם מבחינה מינית?

אמנם אני לא מתכוון או רוצה להחליף את הפנטזיה הגברית שלי, אך זה מעניין אותי לדעת למה המוח שלי פועל ככה?

אני דווקא נמשך לרזים, שחרחרים עם עיניים של

זית, טיפוסים מזרח תיכוניים, נגיד אייל גולן , משה פרץ, האחים בנאי לסוגיהם.

ItsikH

Member
יש הבדל בין פנטזיה לבין מציאות לי למשל יש יותר מ"טיפוס" אחד ועדיין במציאות - אפילו "רק" לסקס, בטח שלקשר - אני מוצא עצמי לא פעם נהנה מאוד עם כאלו שלא עונים ל"קריטריונים" האלו אלא באופן מוגבל, מצד שני יש גורמים אחרים שיוצרים משיכה על חשבון מראה, הבולט ביותר הוא מגע למשל. וגם להיפך - טיפוסים סטראוטיפיים לגמרי שתואמים לכאורה לחלוטין את המודלים האלו ומאכזבים לגמרי.

אם שמנים לא לטעמך, מן הסתם שמנים גם לא ימשכו בעיניך להבא. אבל בהחלט סביר שתמצא מלאים שהם גם שריריים במידה שתמלא את החסר.

Mr Fahrenheit

New member
יכול להיות שזה עניין של סטנדרט שהחברה קבעה

למשל בעבר, דווקא נשים מלאות היו נחשבות יפות (אפשר לראות זאת בציורים שונים). בתקופות קדומות יותר ובתרבויות אחרות, גוף שמן נחשב "איכותי" יותר כי הוא מצביע על עושר ויכולת להשיג מזון למשל (לא יודע כמה זה השפיע על משיכה מינית, אבל לדעתי זה השפיע).

Acoustic 3

New member
אני מסכים שהרבה מזה עניין תרבותי

מצד שני, קשה לי להסביר את המשיכה שלי לגברים..
אני יכול להשתגע מגבר חטוב וחזק.
הגוף הזה מסמל עבורי עוצמה, כוח, חוסן ובריאות. יש בזה משהו ממכר.
בנוסף, שיער גוף שהרבה לא אוהבים והתרבות לאט לאט גורמת לאנשים למרוט את שערותיהם כמו תרנגולים, אצלי נתפס גברי מאוד ומושך.

לך תבין.

Mr Fahrenheit

New member
זה גם סביבתי מה שאתה מתאר. עוצמה, חוזק

כל זה מגיע מהסביבה והמציאות.

לגבי שיער גוף - זה בהחלט סקסי.

אני מעדיף שרירי לא מהמכון

כמו הגבר שעזב אותי רק לפני חצי שעה.
פועל אמיתי, בבנין, אצבעות מחוספסות שעושות צמרמורת כשנוגעות בך
גוף שרירי של פועל בנין בלי הורמונים ותוספות מזון
והוא יודע לאהוב

המח כנראה פועל לפי מצב נפשי ופיזי של האדם

אם בתקופה שהיית יותר פעיל מינית, העמסת שריריים או אפילו מספיק אחד כזה שהעמיס אותך ועפת איתו.....תשמור את החוויות האלה כאוצר אצלך בראש. כך שבימים שעם יד ימין, ומתבאס, המח שלך ממהר לנחם אותך, ושולף עבורך זכרונות.
לכן, אם ביום מן הימים, תתחבר עם מישהו מתבנית אחרת (נגיד שמן) והוא יבוא לך ממש טוב, אז גם הוא יצטרף לרשימת הזכרונות שלך, ובימי יד יד גם הוא יופיע, אבל לא חסר פנים ונשמה כמו הדוגמנים...כי עבורו כביכול השקעת יותר כדי להיות איתו....
מסקנה: תאחסן את המנטליות הילדותית משהו שלך, שכולם אצלך צריכים להיות דוגמנים לפי הסטראוטיפ ההמוני, ותתנסה יותר בחיים. תזכור שכל זכר שכיב

Acoustic 3

New member
למה אתה מתייחס לזה כדבר ילדותי?

האם העדפה לגברים שנראים באופן מסויים בהכרח נחשבת ילדותית?

ומה בנוגע לכאלה שאוהבים שמנים. הם ילדותיים בעיניך?

ברור

כי עם השנים תגלה שרואים אנשים לא דרך העיניים. הומואים מגיעים לתובנה הזאת מאוחר יותר מאחרים...

Acoustic 3

New member
אני מסכים לחלוטין

מכעיס אותי מאוד לקרוא באטרף דברים כמו "מחפש אהבה, שיהיה גבוה, שחום, וחטוב"
לא ברור לי איך אפשר להגדיר אהבה על פי פרמטרים חיצוניים.

ובכל זאת, בעיניי, זה בסדר להמשך לטייפ מסויים של גבר.

אתה צודק, בגלל שחשבתי שאתה המן הרשע

רציתי לקרוא עוד הודעות שלך אז נדדי בדפי הפורום. לי אתה נשמע כמו איש נחמד שאומר את האמת ולא משקר לאנשים בשפה שקרנית כמו הרבה הומואים.
טוב אני בדיכי כי החבר שלי נסע היום לדרום לשבוע עבודה.

kombinaizer

New member
אידיאל הגוף הבריא

שרירי ושאר חטובי כדור הארץ נתפס בעינינו כאנשים שיש להם שליטה על גופם וכתוצאה מכך אנו מסיקים את השליטה על החיים.

another גיא

New member
נכון, כנראה שריד אבולוציוני

בפועל זה משהו שכנראה קשור לפנטזיה, ובמציאות זה לאו דווקא כך.
לראות סרטים של שריריים זה משהו אחד, זה וירטואלי. אפשר להרגיש משיכה לכל דבר.

white star

New member
כמו שאמרו לפניי

שילוב של טעם אישי עם הרצון לקבל את האישור מהחברה.
ברור שתקבל "סחתיין" מהקרובים אם תביא דוגמן, אבל דווקא זה שיגרום לך לחייך יכול להיות אותו שכן ממול שנראה רגיל
תחשוב על זה

Acoustic 3

New member
אתמול פגשתי מישהו

על פניו, נראה ממש טוב - אבל ככל שאתה מתקרב, אתה רואה שיש לו "פנסים" טבעיים כאלה בעיניים. כאילו הוא חטף אגרוף ממישהו.
זה מקנה לו מראה של טיפה נרקומן.
אחרי שדברים התקדמו והגענו למצב יותר אינטימי, הוא שאל אם הוא נראה טוב בעיני. עניתי שכן, מאוד - והוא שאל אם לא מפריע לי הפנסים האלה.
עניתי לו - אני אוהב לראות פגם באנשים. אני לא מחפש להתאהב בבובת פלסטיק או באדם שנראה כאילו האל עיצב אותו.. יש משהו בפגמים הקטנים האלה שהופכים אדם לאנושי, לאחד מן השורה.. וזה בעיני יפה. הפנסים האלה לא כיערו אותו בשום דרך.
אז בסדר, יש לו פנסים..
אפשר לחשוב.
הוא היה מקסים, ככה או ככה.

למעלה