תהייה

תמונע

New member
תהייה

בהופעה האחרונה בתמונע, חמי הביא אותה ב"הרבה יותר יפה לי מקרוב", החמיא לגיטריסט שלו שהצליח לשרוף את המגבר בזמן שיא, המשיך לשיר, ולאחר מכן הכריז: "זו הולכת להיות הופעת B-SIDE". הכל טוב ויפה, איזה כייף ליפול על הופעה כזו, ואז בוקעים מתוך הגיטרות צלילים שנשמעים כמו "מלנכוליה אהובתי", חמי ממהר להסביר. "אתם בטח שואלים את עצמכם מה שיר כזה מושמע עושה בהופעה של בי-סיידס, הרי כולם חושבים שזה שיר נורא עצוב, ותמיד הוא תופס מקום של כבוד בשירים-שקטים-לשישי-בצהריים, והאמת שזה מאד מצחיק אותי, כי זה נובע מכך שאנשים לא מבינים את השיר. אולי אני צריך להודות על כך שלא מבינים את השיר. בכל אופן, אותי השיר הזה מאד משעשע". ומאותו הרגע אני מנסה להבין מה כל כך משעשע בשיר הזה. ואיפה פספסתי.

:|

זה מה שהוא אמר? בכל מקרה, אני אישית לא יכול לחשוב על שום דבר משעשע בשיר הזה. תשאלי אותו

Oyster Girl

New member
גם אותי הוא מצחיק ../images/Emo54.gif

הוא מדבר על מלנכוליה, אבל זאת ממש לא התחושה. האירוניה שבו והתגובות של האנשים ששומעים אותו [ולוקחים אותו קשה
] מצחיקה, אותי לפחות. לא צריך לחפש ולנסות להתעמק בהכל, יש שירים שדורשים גישה אחרת...

תמונע

New member
אירוני זה נכון

אבל איך שאני לא מסתכלת עליו- אני לא מוצאת אותו משעשע. ומותר גם לקחת אותו קשה, אחרי הכל, כל אחד רשאי לפרש את השיר כרצונו ומנקודת מבטו. זה מה שיפה באומנות :)

למעלה