תהייה שכזו.

Rioter

New member
תהייה שכזו.

אני מאושרת. טוב לי, באמת. אני קמה בבוקר עם חיוך והולכת לישון עם אחד כזה. מן תחושה כזו שעוטפים אותי באהבה. שלווה.. רוגע פנימי. למדתי איך לגרום לעצמי להשאר בפסגה. שלמות, טוהר. - אבל לפעמים אני חושבת אם זה רע שטוב לי. אם.. אמא הייתה כועסת עלי, שהמשכתי ככה, בלעדיה. הייתי רוצה להסביר לה שלא המשכתי בלעדיה!!! המשכתי איתה. לא פיזית, אבל איתה! במחשבות, בלב, בפנים.. תמיד, כל הזמן. אם רק הייתה דרך לדעת שהיא שומעת אותי, יודעת ומקבלת את זה באהבה. (התמונה שלה ניצבת מולי כשהיא מחייכת אלי, את אותו החיוך שלי. אולי, אולי בכל זאת..)

ymz

New member
אוף התפוז האלו, כתבתי לך מגילה וזה נתקע

תראי, אני חושבת שאמא שלך דווקא הייתה שמחה לדעת (ואלי היא אפילו כן רואה אותך את זה אנחנו לא יודעות) שאת ממשיכה בחייך למרות הכל. היא אפילו התתה מאושרת דעת כמה חזקה את ואיך את מתמודדת עם הדבר הלא פשוט שעברת. לדעתי תמיד היה לה ברור שאחרי שתפרדו לא תשכחי אותה וגם לא ציפתה או רצתה שתרגישי רע כל החיים בגלל שהיא כבר לא בחיים. אני אישית מנסה להסתכל על המוות כתהליך טבעי, חלק ממעגל החיים. אנחנו באים לעולם, גורמים לאנשים מסויימים אושר והם מעניקים לנו את אהבתם ודאגתם ואחרי זה אנחנו צריכים לפנות מקום לבאים אחרינו בשביל שגם הם יגרמו לאנשים אחרים אושר ושמחה.

פרח75

New member
אני בטוחה שהיא מקבלת את זה באהבה

קודם כל היא אמא ואמא תמיד רוצה שלילדים שלה יהיה טוב. אני בטוחה שהיא לא היתה רוצה שתתאבלי כל חייך ותהיי עצובה. וחוץ מזה, אני חושבת שכמות העצב והאבל לא משקפים בכלל את כמות האהבה. עובדה שהיא עדיין איתך, בפנים. הפנמת אותה כל כך בפנים שדווקא עכשיו את יכולה לשמוע ולהמשיך הלאה ביחד איתך. את יודעת, לפי הקבלה - נשמה של אדם שנפטר נמצאת בניצוצות קטנים אצל האנשים שאהבו אותו. כך שלפי הקבלה חלק מהנשמה שלה מופקד אצלך ואם את עצובה, חלק מהנשמה שלה עצוב. חשבי על זה... חוץ מזה, אני חושבת על עצמי למשל. אם אני אמות פתאום, ממש לא הייתי רוצה שהאנשים שאני אוהבת יהיו עצובים ושבורים כל חייהם. הכי הייתי רוצה בעולם שישאו אותי איתם אבל יהיו מאושרים, יבנו את עצמם, ינצלו את החיים. זה הכי ישמח את הנשמה שלי כשהיא כבר לא תהיה פה. אז למה שנחשוב שאמא שלנו רוצה בשבילנו פחות מזה? אני כל כך שמחה שאת מאושרת. אל תפסיקי להיות... מחבקת אותך!

ריוטר

אני חושבת שאמא שלך כל כך מאושרת שטוב לך אין לך מושג כמה ,את היצירת מופת שלה וגדלת להיות ילדה מדהימה ורגישה וטובת לב בדיוק כמו שכל אמא מאחלת לעצמה ילדה כמוך... תרשי לעצמך להיות מאושרת ותקחי אותה איתך אל האושר...

MeWithoutU

New member
היי

אני בטוחה שאמא שלך שמחה שאת מאושרת. אני בטוחה שהיא לא רוצה שתישקעי בעצב והכאב.

shlish2004

New member
האושר הוא המתכון להצלחה

מותר לך להיות מאושרת ואף רצוי. אני זוכר כיצד היו אנשים שהעבירו ביקורת על כך שאפילו בזמן שישבנו שבעה על אחותי, היו פעמים רבות שהיינו צוחקים ונראים מאושרים. היה אפילו איזה אורח שהעביר את הביקורת באופן הכי בוטה וגער בנו כי אסור לנו לצחוק בכלל. גם כשהלכנו לאירועים אנשים הסתכלו בפליאה איך אנחנו מוצאים את הכוחות להגיע ולשמוח עם האנשים. אצלנו במשפחה בחרנו באופן מושכל וברור לבחור באושר, בחיים, כי אנחנו יודעים ובטוחים שכך גילי הייתה רוצה שננהג. אינני אומר שאין את הרגעים הללו של נפילות, אבל אנחנו משתדלים כל הזמן לחיות את חיינו בצורה מאושרת ואין זה אומר שגילי לא נמצאת בליבנו ובמחשבותינו בכל מה שאנחנו עושים. אז תמשיכי להיות מאושרת - זה רק יעזור לך בהמשך. עמית

לדעתי,

אם אמא יכולה לראות אותך מלמעלה, אז היא מחייכת את החיוך של שתיכן, ו"אבן נגולה מעל ל יבה" - והיא חושבת לעצמה - שכך בדיוק היא הייתה רוצה שיהיה. נכון, את לא שכחת את אמא, לא עזבת, לא השארת מאחור. כל מי שקוראת אותך כאן בפורום יודעת שאמא ממשיכה להתקיים בתוכך - ועל זה אנחנו תמיד מדברים כשאנחנו אמורים שעם הזמן דברים משתנים. הקיום של אמא נמשך בצורה אחרת - בצורת הייצוג שלו בתוכנו המחשבות, המורשת שהיא השאירה לך ... [שלא לומר החיוך]. השראה.

ריאוטר חמודה...

כמה טוב שטוב לך, כמה נהדר שאת נרדמת עם חיוך ומתעוררת עם נוסף... כמה נפלא שהתחושה היא שעוטפים אותך באהבה ושלווה... כמה מדהים שלמדת לגרום לעצמך להשאר בפסגה,בשלימות,בטוהר... אמא שלך,לא רק שאיננה כועסת,אלא אפילו שמחה. אמא שלך,ידעה שתוכלי.... אמא שלך איתך ויודעת שאת משהו כ"כ מיוחד ... אמא שלך יודעת ושומעת... ואני אומרת לך ,קטנה,השארי מה שאת,מקסימה,מחייכת,שלימה ובפסגת הטוהר.... ר.

מתוקה...

קדם כל, הכתיבה שלך מדהימה, אמרתי לך פעם?? אני רצה לומר לך, שיש לי תחושה שהיא יודעת... היא יודעת שהיא נמצאת איתך, שלא המשכת בלעדיה, אלא איתה.. שטוב לך ושאת מאושרת, והיא מאושרת בשבילך.. היא מאושרת איתך! היא גאה בך ואוהבת אותך.. ברור לי שאלו תחושות שצריכות לבוא ממך, מפבנים.. אבל ממה שכתבת יש לי תחושה שהיא מסתכלת עליך מבפנים ומחייכת אליך את אותו החיוך שלך... את פשוט מדהימה בעיני... או במילים של סקאלי- השראה

אשבל1

New member
חשוב לי לומר לך כאמא.....

הפחד שיקרה לי משהו, הוא לא מדאגה לי, הוא הפחד שמה ילדי יאבדו משמחת החיים שלהם..., שחס וחלילה לא יהיו מאושרים פחות... לכן, בטוחה שאם אמך יודעת שאת מאושרת גם היא מאושרת

זה שאנחנו מאושרות...

וממשיכות הלאה לא אומר ששכחנו אותן... אני מאמינה שאימך מאושרת שטוב לך וגאה בך על מי שאת... אגב, אני זוכרת את התנהגותה של אמי כשהיא איבדה את אביה, למרות שהיא הייתה מאוד קשורה אליו, הרבה יותר מאשר לאימה, היא המשיכה כרגיל ואנחנו, ללא מילים, ידענו, שזה לא אומר שהיא שכחה או שלא כואב לה, אלא שפשוט צריך להמשיך הלאה זה מה שהם היו רוצים שנעשה...

לונה..

New member
../images/Emo13.gif

אני לא רוצה לחזור על דברים שכבר נאמרו, אז אני רק אגיד לך דבר אחד - הלוואי שתמיד תחייכי ותהיי מאושרת. ואגב, אני חושבת שבתור אמא הייתי הכי גאה ומאושרת לדעת שהבת שלי מאושרת על אף ולמרות הכל. מתה על ההודעות שלך, פשוט לגזור ולשמור.

למעלה