תהייה + שאלה..

תהייה + שאלה..

היי. היום בלילה היה לי חצלול. עכשיו, הייתי בחלום עם אח שלי, וכשקלטתי שאני חולמת, אמרתי לו: יואוו!!! בוא נצא החוצה ונעוף!! *התהייה- לפעמים, בחלק מחצלוליי אני לא עושה בדיקת מציאות ואז קולטת שאני חולמת, אלא פתאום אני קולטת- רגע, הסיטואציה לא מציאותית בכלל/זה מרגיש לי כמו חלום.. וזה מכה בי בבת אחת ואז אני מתחילה לחצלל. מבינים? גם לכם זה קורה שאתם מבינים שאתם בחלום בלי בדיקת מציאות? בכל אופן, יצאנו החוצה וניסינו לעוף, אני הצלחתי קצת.. התרוממתי איזה חצי מטר מעל האדמה וטסתי בערך 2-3 מטר עד שנחתתי, וגם זה אחרי ריכוז עמוק.. אח שלי קצת פחות הצליח.. למרות שאמרתי לו שזה יגיע אם הוא רק יתרכז- אחרי הכל- זה חלום, אפשר לעשות הכל. *השאלה: זה חלום, אפשר לעשות הכל. אז למה כבר איזה שני חצלולים שאני מנסה לעוף זה לא ממש מצליח? זה עניין של זמן או שיש איזו שיטה לגרום לזה לקרות בצורה טובה?.... זה מאכזב..
טיפים?? תנקס.

silverhawk

New member
גם וגם? הרבה דרישות יש לך...

נו שוין, אבל זה נרשם לך על החשבון. תהיה - אכן כן, זה נקרא DILD - חלום צלול בתוך חלום. כלומר, שבמהלך החלום את מגלה לפתע שאת חולמת. מה שכן, אני ממליץ שתבצעי בדיקת מציאות מייד כשאת מקבלת מודעות, ותעזרי בשיטות להגברת הצלילות - הנוהל הרגיל. שאלה - בהחלט. תעופה היא אחד הדברים הראשונים שאנשים מנסים, ויחד עם זאת זה אחד הדברים הקשים, ודורש אימון רב בד"כ. בקישורים יש שרשור שעשינו פעם עם טיפים לתעופה. מעבר לזה, לי עבדו בהתחלה, כשהסתבכתי, כמה שיטות - לדמיין שאת יותר קלה מהאוויר, להביט לעבר נקודה באופק ולשלוח לעברה את היד (ולמשוך את עצמך) וכמובן - לקפוץ ממקום גבוה (רצוי שלא להביט למטה אלא לעבר האופק). שיהיה בהצלחה!

למעלה