תהייה קצת טיפשית

shirifd

New member
תהייה קצת טיפשית

איך זה שלכל הגברים אחרי שלושה שבועות על האי יש זקנים אבל לאף אישה אין שערות ברגליים ובבתי השחי? ואם הן מגלחות כשלא מצלמים אותן, האם זה אומר שהן גם מתקלחות? ואוכלות?

השורד

New member
תשובות

הן מגלחות כשלא מצלמים אותן? כן. ונותנים להם גם דברים למחזור. האם זה אומר שהן גם מתקלחות? ואוכלות? לא.

ו באמת!!!!!!!!!!מי שהולך להישתתף בהישרדות...

הולך למכון יופי מסיר שיער, עושה איפור קבוע מה קרה להם???????????הן לא מגלחות שום דבר, אין להם שום אמצעים שם, תאמינו לי הם מרווים שם עבור כל יום של הישתתפות כסף-כסף, ו גם זוכים בפרסום, אז .....לפני זה הן מתכוננות, זה לא באה פתאות ביום אחת.

babylon4

New member
הם אומרות שלא

ואפילו אמרו שלמחזור לא נותנים להם אמצעים. אם זה נכון ....לך תדע...

שאלה לא טפשית בכלל

אפשר היום להוריד שיער בלייזר ואחרי מספר טיפולים השיער לא צומח יותר. אני מאמינה שההפקה סיפקה להם אמצעים כספיים לעשות פרוצדורות כאלה לפני התוכנית.

MagSimps

New member
לא חושב

זו הוצאה כספית גבוהה. הייתי יותר מאמין שההפקה נותנת להם 5 דק' של טיפוח ביום על פני טיפולי יופי. אין מצב שהדס עשתה הסרת שיער בלייזר.

אבל כבר כמה שנים היא חילונית

כך היא אמרה בכתבה שעשו עליה. וגם אם לא - אני חושבת שכיום גם לנשים הדתיות יש מודעות רבה לטיפוח, או שאולי הכוונה שלך שהיא נראית כזו "ילדונת פרחחית"?

MagSimps

New member
לא, לא לשם כיוונתי

לא על עניני דת. ישנם נשים דתיות מאוד מטופחות כמו שציינת. היא פשוט לא נראת הובר מטופחת.

הבנתי

גם נשים שלא מקדישות זמן רב לטיפוח עדיין מקפידות להוריד שיער, כי זה ממש מוגזם שאשה תסתובב בחוצות העיר עם שפם, למשל

MagSimps

New member
נכון מסכים איתך...

אבל נשים כאלו לדוג' שמגיעות להישרדות אר"הב, רואים אותן עם שיער בבית השחי וכו'. הצעירות בד'כ חלקות.

זה ממש דוחה...

האמריקאיים, לא מבינה אותם. הרי מדובר בצופים שצריכים לצפות בזה, וזה ממש לא נעים, בלשון המעטה.

OOOO0

New member
חחחח אל תגזימי.

יש דברים יותר דוחים בטלוויזיה, וב"הישרדות" בפרט. למשל המשימות שבהם הם צריכים לאכול דברים מגעילים, וכל המשימות האלימות למינהן ובטח יש עוד דברים שלא עולים לי עכשיו. לכל דבר שנראה לנו דוחה בהתחלה אנחנו מתרגלים עם הזמן. הסיבה שזה נראה לנו דוחה זה כי אנחנו לא מכירים את זה מהיום-יום. זה נראה לי מוזר לצפות מנשים שלא אכפת להן מטיפוח ביום-יום לעשות טיפול בלייזר לפני שהן באות לתוכנית כדי להתחשב בצופים שלא מכירים את זה וצריכים לצפות בזה.

האחד לא קשור לשני

אני לא נגעלת לראות אותם אוכלים שרצים, למרות שאני מתנגדת מאוד לזה שיהודים נאלצים לאכול לא כשר, באם בחיים האמיתיים הם שומרים כשרות כמו קריספל. אני לא התכוונתי שיעשו טיפול בלייזר אלא שפשוט דוחה אותי לראות שיער בבית השחי אצל נשים מול כל עם ישראל. זה פשוט לא אסתטי, ונכון שזו הישרדות, אבל עדיין הצופים לא צריכים לראות מישהי מטפסת על סולם במשימה ומתחת לבית השחי יש לה שערות כמו יערות הגשם באמאזונס.

OOOO0

New member
נו, אז אם הן לא יעשו טיפול בלייזר

יהיה להן שיער בבית שחי. לייזר זו האופציה היחידה בשבילן כשהן על אי בודד ואין שם אמצעים להורדת שיער שעומדים לרשותן. בגלל זה לא הבנתי למה התכוונת במשפט :"האמריקאיים, לא מבינה אותם. הרי מדובר בצופים שצריכים לצפות בזה, וזה ממש לא נעים, בלשון המעטה." אז מה רצית שהנשים שם יעשו חוץ מלייזר?

כנראה בסכין גילוח

בהודעה כאן יותר למטה כתוב כך, אז אני מניחה שמספקים להן סכיני גילוח. האמת? לא חשבתי בכלל שההפקה תסטה מהכללים, אבל אני כנראה תמימה.

OOOO0

New member
כן, כנראה. אחרי כל השמועות שהיו בעונה הראשונה

על עזרה של ההפקה למתמודדים ושמירה על מתמודדים מסוימים, אני כבר לא מתפלאת על שום סטייה מהכללים של ההפקה.

לא נראה לי שזה לייזר

בתור אחרת שעשתה טיפולי לייזר, אני יכולה להגיד שהטיפולים לא משפיעים ישר, ולוקח לפחות מס' טיפולים עד שאת חלקה, שזה אומר קרוב לשנה של טיפולים . קשה לי להאמין שכל השורדות החלו להערך לתוכנית שנה לפני. ועוד יותר קשה לי להאמין שההפקה מימנה טיפולים כל כך יקרים לשורדים, כשהכי קל לתת להם סכין גילוח שעולה 20 שקל. בקיצור לדעתי הבנות מקבלות סיכני גילוח (ובאיזה פרק בעונה הקודמת גם ממש רואים את מירית עומדת במים ומגלחת את הרגליים).

למעלה