תהייה קלה

Yaniv-DC

New member
תהייה קלה

אם משורר כותב שירים סופר כותב סיפורים כתב כותב כתבות אז מי כותב מאמרים?

nutmeg

New member
picky picky!!

בכלל נראה לי שבזמן האחרון אנשים יותר כותבים מאשר קוראים. לכל אחד יש מה להגיד והקלות הבלי נסבלת של הכלי הזה עם המקלדת והמסך... אוי! יש פורומים שלמים שאנשים נכנסים, שופכים את מה שיש להם והולכים. התגובות הן משהו כמו: "איזה יופי, אבל תראו מה אני כתבתי..." אותי אישית זה מעצבן.

הי שירה, יניב כתב שמשורר כותב שירים

הוא לא כתב שמי שכותב שירים הוא משורר.

[זה שיר]

לא כל מי שכותב שירים הוא משורר לפעמים הוא סתם אדם שליבו שותת דם.. לא כל מי שכותב שירים הוא משורר אולי עבר בשדה וראה פרח יפה וכו´..

מוסקט נתנה כבר תשובה ענינית, אבל

אם כבר הוזכרה כאן השאלה מי הוא משורר (או מי הוא לא משורר) ופשוט כי אני אוהב את השיר הזה, אז הנה הצייר מצייר/נתן זך (מתוך שירים שונים/הוצאת הקיבוץ המאוחד) הציָּר מציֵּר, הסופר מספר, הפסל מפסל אך המשורר אינו שר, הוא הר בצידֵּי הדרך, או עץ, או ריח, משהו בורח, או כבר לא, מה שהיה ולא יחזור, כמו עונות השנה, החום, הקור, הקרח והצחוק של הלב, כאשר הוא אוהב, או מים, משהו רחב, בלתי-מובן כמו רוח, או אניה, או שיר, משהו שמשאיר משהו.

shellyland

New member
וואי, שתהיה לי בריא

אני מסתובבת עם השיר הזה בראש מאז שקראתי את ההודעה, ולא מצליחה להזכר בניסוח המדוייק שלו. תודה-תודה-תודה-תודה-תודה!!! וזה גם אחד מהחביבים עלי.

nutmeg

New member
ואפרופו

משהו קצת פחות פיוטי... היכן שאני עובדת מתקיימת קבוצת שירה (בהנחייתי). לאחוז ניכר מהאנשים המגיעים בפעם הראשונה יש להסביר ש-לא, לא שרים שם... חבל שאין הבדל ניכר בין שירה - poetry לבין שירה - singing.

shellyland

New member
נכון

כי אז אנשים היו לומדים סוף סוף מה ההבדל בין שיר לפזמון ושלא כל מי שכותב שירים הוא משורר - חלקם פזמונאים. ושלא כל שיר שאלתרמן חתום עליו הוא שירה - חלקם פזמונאות (בלשון ביאליק).

למעלה