אגיב בקצרה
כי אני חייבת לזוז. אולי מחר אגיב בהרחבה. בעקרון הערכים שציינת "אהבת עמך, כבוד לאביך ולאמך וכו'" אלה ממש לא ערכים שלדתיים או ליהדות יש בעלות עליהם. אין בהם רע, אבל מי אמר שזה אני חילונית משמע שאני לא מחזיקה בערכים אלה? זו התנשאות ובורות לטעון כך. מדהים אותי שאתה מנהל את הדיון הזה איתי כבחורה; טבעונית, שנמנעת מפורנו בגלל שמדובר בפוטנציאל גבוה לניצול, שעוזרת לאנשים מבוגרים לסחוב ת'קניות הביתה, ושמקללת והרבה (זה לא סותר את הערכים הנעלים שלאורם אני מנהלת את חיי), ועוד, וטוען להיות מורם מעם, או נעלה עליי בערכייך. אתה מכליל. בדיוק כמו שנאמר לך, אצלנו לפחות יש דיונים פתוחים בכל הנוגע למעמד האישה, ויש דברים שהשתנו בנושא הזה, והכיוון ברור, ויותר מכך יש לנשים יותר בחירה ויותר לגיטימציה לבחור! בנוגע לעניין הזה שאתה מעדיף להכיר מישהי וכו', ובכן, היו לי מספר מערכות יחסים, הכרתי את בני הזוג שלי מצוין. בנוסף, הרעיון לפיו נשים צריכות לכסות את עצמן כי אתה לא רוצה לראות או לא רוצה להתפתות הוא פסול מיסודו. תחשוב מה שבא לך, אבל על המעשים שלך אתה מתבקש לשלוט. אם לאדם יש נטייה רצחנית להרוג אנשים מתולתלים, אז צריך להרחיק ממנו אנשים מתולתלים או שצריך להרחיק אותו מהחברה אם הוא לא מסוגל לרסן את היצר הזה שלו?