תהייה לגבי יודה

גיא ע

New member
תהייה לגבי יודה

שלום לכולם, אני מקווה שאני לא חוזר על דיון, אבל יש לי תהייה לגבי יודה. בכל הסרטים הוא מוצג כמאסטר הגדול מכולם. אבל בשני הקרבות שלו הוא לא מנצח (מול פלפטין זו די תבוסה). נגד פלפטין זה עוד מובן אבל דוקו? הוא מתלמד של פלפטין, איך הוא עומד שווה בשווה מול יודה? גיא

motymoty

New member
הוא גם לא מפסיד באף אחד מהם.

דוקו יוצר הסחה ובורח, פלפטין לא מצליח לחסל אותו,ועוצמת הפגיעה מעיפה את שנייהם, ההבדל הוא שפלפטין מצליח להיאחז במשהו ולא ליפול,ויודה לא.

panterist

New member
השערה

יודה, כמו פלפטין. חלש משהו בלייטסייבר יחסית לשאר כוחותיו. בקשר לדוקו, הוא ברח כמו שאמרו פה .

Lu Tze

New member
Adventure? Excitement? A Jedi crave

not these things (ציטוט של יודה) במילים אחרות, צריך קצת יותר מלתפעל לייטסייבר כדי להיחשב למאסטר הגדול מכולם. סה"כ הוא זה שראה את הסכנה שבלתת לאנאקין להפוך לג'די והוא היחיד שהצליח להגיב מספיק מהר לקלון-טרופרז כשניתנה ההוראה להרוג את כל הג'די (עד כמה שאני מחבב את בן, היה לו מזל).

juggernaut

New member
חחחחח צודק..

יודה הוא אמנם לא מאסטר בלייטסייבר אבל הוא בהחלט חזק בפורס.

LordDevil

New member
וזה מעלה את השאלה כמובן

(בטוח כבר היה פה דיון על זה או אפילו 20 אבל אני כולה הצטרפתי עכשיו :\) מי בסוף הכי חזק בלייט-סייבר? ווינדו? אני מאמין שפלפטין נתן לו לנצח כדי להביא את אנאקין למצב שנוצר. אוביוואן? הוא בסופו של דבר היחיד שניצח את אנאקין. אבל הוא מפסיד לדוקו, לאחר שדוקו מפסיד לאנאקין...לא מסתדר Then again I am not fully qualified in the ways of the force. המממ יודה הוא היחיד שלא הפסיד אף קרב (אבל הוא גם לא ניצח אף אחד. בכל מקרה לדעתי זה רק יודה...בכל קרב שלו בסופו של דבר היריב נאלץ לפנות לאמצעים אחרים כאשר זה נראה די ברור שהוא עומד להפסיד. אגב חיפשתי ולא ממש מצאתי אבל אם יש שירשור בנושא אני אשמח לקבל קישור אליו.

KingpinEX

New member
יש, וכמו שאתה אומר יש שני סוגים של

אנישם. אלה המצודדים בזה שפאלפטין הפסיד בכוונה, ואלה שחושבים שאפילו אם הוא ידע שאנקין ידיע הוא עדין הובס. בכל מקרה אני חושב שוינדו הוא אכן הליטטסיבר דואליסט הכי טוב שיש, הוא היחיד שהצליח להשטלת על הסטייל מספר 7 (ואפד)[שהוא בכלל בנה למעשה]. הוא לא הפסיד קרב בחיים שלו, ולדעתי אפילו אם פאלפטין ידע, הוא עדין לא הפסיד בכוונה, סית' פחדנים סית' הם לא יתנו למישהו להביס אותם אם יש תסכנה הכי קטנה שזה יזיק להם. פלוס אפשר לראות שסידיוס לא מפסיד בכוונה אלה ברגע שהוא מפסיד הוא בשוק לא נורמלי ומוכה בפחד לא יאומן, רק שאנקין מגיע הוא מתחיל לשחק אותה כאילו הוא חלש כדי שאנקין יהרוג את וינדו, גם אפשר לראות את הפרצוף שלו מופתע ושמח ברגע שאנקין עוזר לו.

למעלה