תהייה כללית..

Ez sLeeP

New member
תהייה כללית..

לא קשור ישירות, אבל יש בי צורך לפרוק אותו. סקרים טלפוניים? היש דבר יותר מעצבן? אבל משעשעת אותי ההתעללות באותם אנשי סקר שעבור מחייתם מטרידים אנשים טלפונית. בשל חוצפתם הרבה ועזות-רוחם לעשות זאת, אני מטריד אותם בחזרה. לרוב אני עונה על כל הסקר טרם אני מצהיר שאיני בן 18 ועל-כן כל הטרחה הזו היתה לשווא. היום החלטתי, אולי ע"פ קולו החביב של עורך הסקר - לא לתת את מרותי המתבקשת בו. הצהרתי שאין בבית אנשים מעל גיל 18. הוא הלך לברר אצל האחראי אם גיל 17 הוא מספיק בהחלט. ברקע שמעתי, שכנראה מאחר ובגיל 17 אינני עורך את קניות האוכל בבית - אין צורך בי. לאחר מכן הוא שב אליי בשאלה - האם ההורים בבית? בואו נניח לשנייה שהאדם כסיל גמור, כי זה הרבה יותר כיף להשתעשע עם הרעיון הזה - ציינתי בפניו שהנני בן 17, ואין אנשים מעל גיל ה-18 בבית. אז אחת משתי האופציות, או שהוריי אינם נחשבים אנשים, או הם חסרי-גיל (מפאת אובדן מסמכי לידה, ככל הנראה) - או שהם ככל הנראה בין הגיל 17 ל-18, והאקט של עשייתי נעשה לכל המאוחר כשהם בני 3 חודשים פר ראש. לא, לא לעוף של שבת. תומר, אולי נכין עוף חדש?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

הסקרים האלה ארורים!! רק אתמול התקשר מישהו לסקר על משקאות וכשהוא שמע שלא אכפת לי איזה הכשר עם בכלל יש על השתיה הוא ניתק בזעף!! אני אומרת תנו כוח לסופר דרינק!!

resputin

New member
אני חייב לציין, שכולכם אולי בדעה

הזו, אבל בתור אדם שעבד בעבודה הזו שנה וחצי כמעט מאז אני כן עונה על כאלה סקרים. אולי זה הלחץ של הסטטיסטיקה שחייבים, אולי זה הזכרונות שעולים מהתייאשות בעבודה כשמנתקים לך בפנים.. ואולי בגלל שאני יודע מה זה אומר כשאומרים לך ש"הסקר הוא יחסית קצר", "חמש דקות ואנחנו מסיימים", "הוא טיפה ארוך.. בין עשר דקות לרבע שעה" וכו'. כמובן שאני יודע כבר גם את הקיצורים, אז זה בכלל כיף
. אז נכון, זה נשמע מעצבן. יודעים מה? לרוב זה באמת מעצבן, ואתם לא תאמינו על אילו דברים ביזאריים וטיפשיים יש סקרים.. אבל אחרי כמה זמן זה נעשה כיף לענות עליהם
. גם לעשות את חלקם
. מזכיר לי סקר שהתכלית שלו הייתה אוכל. מה אכלת אתמול; כשקמת, בבוקר, עשר, צהריים, בין צהריים לערב, ערב ולפני השינה. סקר פשוט משעשע
.. קיצקץ, זה נשמע נוראי, אבל זה מה-זה לא. (אמר רביב, לאחר שנשבע שלא ידרוך בטלסקר כל עוד חי ושפוי.)

אני איתך

וגם עם נדב,ביחד. כיף לענות להם לפעמים,וכיף להתעלל בהם לפעמים.תלוי במצרוח.ובמצברוח רע פשוט אומרים שאין בני 18 בלה בלה בלה.

lollapalooza

New member
../images/Emo9.gif אויש

כ"כ מוכר... אני תמיד אומרת שאני מתחת ל- 18, ולו רק כדי שיעזבו אותי במנוחה. (ואיזה כיף זה לדעת שאני עוד יכולה לספר שאני בת פחות מ- 18... אפילו אם זה לסתם קרציה טלפונית...)

למעלה