תהיו חזקים

RCIC TO

New member
תהיו חזקים

מה אני אגיד....לצערי ההחלטה לנצל הזדמנות ולעבור לקנדה ב97 רק הולכת ונראית יותר טוב עם כל שנה שחולפת.

לגור בקנדה ולראות את שונאי ישראל הערבים ?

הם כמו הפלסטינים בעזה ובגדה.

השנאה שלהם היא שנאת תהומית.

mr dish

New member
הוא, לפחות, נהנה ממנהיגות איכותית, ראויה ונחו

שה, לא כמו הרכיכות הבזויות שלנו כאן.

RCIC TO

New member
איפה אני רואה אותם?

בפרבר השקט שלי בצפון טורונטו?
צפיפות האוכלוסיות הקשות בישראל מכל המגזרים גבוהה יותר מבקנדה והם בפרצוף שלך הרבה יותר מערבים בקנדה.
לא יודע מתי יצא לך לחיות בקנדה לאחרונה אבל אני חייתי גם בארץ וגם בקנדה ובישראל אני מרגיש יותר מאוים. ולא רק בגלל ערבים.

מה קשור?

מי שחי את החיים שלו בשביל "לא להיכנע לערבים" - איזה מין חיים אלה? לא עדיף לבנאדם לחיות את החיים שלו בשביל עצמו ובשביל האנשים שהוא אוהב, במקום להתעקש על ה"לא להיכנע"?

אבל ארץ ישראל זה המקום שאבותינו הורישו לנו

הבית שלנו זה ארץ ישראל. לא קנדה.

אולי תרגיש אווירה נעימה ורגועה בחו"ל (מבחינת הראש, המחשבה), אבל הלב שלך תמיד ירגיש בבית כשתהיה בארץ ישראל, במיוחד בירושלים.

אז זו הבעיה שלך - שאתה רוקד עם שבלולים ולא עם יהודים.

אז זה מחייב אותו?

זה שאבותיו של אדם הורישו לו משהו זה לא בהכרח אומר שהוא עכשיו חייב לתחזק את הדבר הזה עד קץ כל הדורות. אם אבא שלי היה מוריש לי מכונית, לא הייתי רואה את עצמי מחוייב לנהוג רק בה עד מותי.

אם אתה מרגיש בבית רק בארץ ישראל - אז מן הסתם מקומך בארץ ישראל. אם הוא מרגיש שהבית שבארץ ישראל לא מתאים לו, אולי מלא מדי בערבים לטעמו - אז שיחיה בקנדה (כמו הרבה יהודים טובים אחרים) ושיהיה בריא. למה שיהיה לו איכפת מה הערבים כן או לא חושבים על ההחלטה שלו?

אהה אהה, "מלא מדי בערבים לטעמו" ? זאת הבעיה ?

אל תדאג, גם קנדה תהיה מלאה ערבים. לא סתם מלאה, אלא הרוב. ולא תוכל לחיות שם.

עד שלא תבין שמטרת הערבים והמוסלמים לכבוש את העולם, תמשיך להיות נאיבי. כי בעניין דמוגרפי, הרוב לא קובע. כי אצל המוסלמים דמוגרפיה זה טרור. הם מביאים הרבה ילדים לעולם רק בשביל להעיף את המקומיים. לא בשביל ברכה ומצוות.

*בעניין דמוגרפי, הרוב לא קובע - למשל בחברון -

יש יהודים. גם ברצועת עזה היו יהודים עד ששרון גירש אותם משם. וזה ניצחון עבור אירגוני הטרור שם.

אתה אולי קצת התבלבלת,

ושכחת שהוא כתב לך שהוא כבר גר בקנדה מ-97. אתה חושב שהוא חי שם 15 שנה ולא יודע כמה ערבים יש שם?

הוא גם כתב לך: "צפיפות האוכלוסיות הקשות בישראל מכל המגזרים גבוהה יותר מבקנדה והם בפרצוף שלך הרבה יותר מערבים בקנדה"

קצת מספרים: בקנדה יש כחצי מיליון מוסלמים, שמהווים 2-3% מהאוכלוסיה.
בישראל ללא יו"ש ועזה יש כ-16% מוסלמים. אם סופרים גם את יו"ש ועזה יש כ-40% מוסלמים.

אז תגיד לי אתה: מי חי עם יותר ערבים בסביבתו - הוא או אתה?

ואם מטרת הערבים והמוסלמים לכבוש את העולם,

אז מה זה משנה איפה הבנאדם גר? גם אם הוא גר בישראל וגם אם הוא גר בקנדה, הוא "מתמודד עם המצב" (כמו שכתבת).

אתה קצת מבולבל, נראה לי.

מה זאת אומרת ב1997 ניצלת הזדמנות לעבור לקנדה?

בכרטיס כתוב שאתה בן 32
מינוס 15 שנה זה אומר
שברחת מפה לפני הגיוס.
ניצלת הזדמנות בגיל 17 וחצי ?

RCIC TO

New member
עזבתי בגיל 23

אחרי שהספקתי לעשות אפילו מילואים פעם אחת.

למעלה