תהיו הערב בצ'אט? מי שיבוא נא לשרשר לכאן:)
נ נועם סטאריק New member 29/4/04 #5 חבל שאני לא יכול לבוא אבל מה שאני עושה היום בערב זה משהו מופלא ממש: אני מעביר הרצאה על סיפור אחד של שלום עליכם! איזה כיף זה יהיה.
חבל שאני לא יכול לבוא אבל מה שאני עושה היום בערב זה משהו מופלא ממש: אני מעביר הרצאה על סיפור אחד של שלום עליכם! איזה כיף זה יהיה.
ב בן אהרון New member 29/4/04 #6 נדמה לי ../images/Emo4.gif ../images/Emo87.gif שהערב תהיה לצ'אט תחרות קשה מצד. הפיינל-פור. מכבי ת"א, דרק שארפ וחברים. נגד הגויים ממוסקבה...
נדמה לי ../images/Emo4.gif ../images/Emo87.gif שהערב תהיה לצ'אט תחרות קשה מצד. הפיינל-פור. מכבי ת"א, דרק שארפ וחברים. נגד הגויים ממוסקבה...
O ora11 New member 30/4/04 #8 ערב טוב ו../images/Emo49.gifלפורום שלנו../images/Emo45.gif במוצאי יום העצמאות היה אצלנו קונצרט ניגן על קלרינט מנהל האקדמיה למוזיקה בירושלים. הוא ניגן דואט עם פסנטר ובקטע השני ניגנו 2 קלרינטים עם הפסנתר. מה אספר לכם ת ע נ וג.
ערב טוב ו../images/Emo49.gifלפורום שלנו../images/Emo45.gif במוצאי יום העצמאות היה אצלנו קונצרט ניגן על קלרינט מנהל האקדמיה למוזיקה בירושלים. הוא ניגן דואט עם פסנטר ובקטע השני ניגנו 2 קלרינטים עם הפסנתר. מה אספר לכם ת ע נ וג.
א איש הרוח New member 30/4/04 #9 צר לי על האיחור עכשיו אני שם.בכל מקרה בגלל שרוב החברים לא יכולים להגיע הערב,נמצא זמן אחר