תהיו גאים בי

שרוך

New member
תהיו גאים בי

בס"ד הי לכולם מה קורה מה נשמע ? אז ככה רציתי לספר לכם משהו ביום חמישי היה מסיבת הפתעה לאמי היה נאומים של כל האחים ושל כל החברים אחי שאל אותי אם אני רוצה לדבר בהתחלה עניתי לא !!! לאחר מכן רציתי להקדיש שיר לאמי הנפלאה !!! לאחר מכן אמרתי אם אני כבר עולה לבקש שיר למה לא להגיד משהו אז תפסתי אומץ והלכתי לדבר אל מול 90 איש אתם יודעים כמה זה לא פשוט לדבר ככה במיוחד אנו המגמגמים שבאירועים שכאלה מתרגשים אז הנה הוא קבלו: "אמא מה נשאר לי להגיד שאת אשת חיל - אמרו שאת מיוחדת -אמרו אז לי נשאר להגיד אמא אני אוהב אותך !!! " נו מה דעתכם ? בכל אופו אמי התרגשה אבי שמאוד התרגש אמר לי ככה נמדד האדם כולם היו גאים בי !!!! וגם כל מי ששמע אמר שזה היה הנאום הכי יפה מכל ה20 נאומים !!! זהו רציתי לשתף אותכם בחוויה !!! שרוך

a e q u i t a s

New member
אמונה..רצון...../images/Emo24.gif

הכל תלוי במידת האמונה שלך להצליח ורצון להראות לאנשים שאתה כמו כולם, אפילו יותר טוב. לצערי, לא הגעתי לרמת אמונה של הצלחה לגבי,

שרוך אתה גדול ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על האומץ והתעוזה , אני בטוחה שבני משפחתך מעריכים אותך מאוד על עקשנותך לנאום אף על פי ולמרות הגמגום. אם היית מוותר היית אוכל את עצמך על זה הרבה זמן ואולי כל החיים , טוב שעשית את זה , אני בטוחה שזה שיפר לך את הביטחון העצמי. ראית שהשד לא נורא כ"כ ומחר יהיה לך אומץ לעשות גם דברים אחרים , אולי יותר קשים ומפחידים.

ADI31

New member
חזק ואמץ

שרוך שיש לו חבר בשם ברוך , שוב - חזק ואמץ . להגיד ברכה לפני 90 איש , צריך הרבה אומץ , אפילולאדם רגיל שלא מגמגם , אז פשוט יפה מאד וכמו שאמרה מירב , השד לא נורא , כעת תוכל לבקש להיות חזן ולא לפחד מה יקרה אם תגמגם , פשוט תעשה מה שאתה רוצה , בלי קשר לאופן הדיבור שלך !!! עדי שאין לו חבר בשם ברוך אך יש חבר בשם שרון .

שרוך

New member
עדי להיות חזן יש זמן

בס"ד הי לכולם הי עדי את האמת תודה על המחמאות (זה מרגש מאוד ) בטוח שהבטחון העצמי שלי עלה אולם בקשר להיות חזן לצערי עדין לי אומץ כי הבעיה שלי זה אולי יהיה תורח ציבור נושא מסובך אולם אני מקווה שבסופו של דבר אני כן יהיה פעם אחת שרוך

למעלה