תהיות

אקווה

New member
תהיות

התחלתי לצאת עם מישהו שהיה ידיד טוב שלי במשך תקופה די ארוכה (יותר משנה). בגלל שהרגשתי שאני מכירה אותו עניינים זרמו די מהר, אבל אין לי מושג מה הוא מרגיש. כמובן שאפשר לשאול, אבל הרי אני לא רוצה להלחיץ אותו (וכמובן גם פוחדת מהתשובה). האם יש לכם איזה רעיון איך לברר את העניין באופן יותר דיסקרטי? או אולי רעיון איך שומרים על בחור שלא ילך?... אשמח לסיוע.

danistar

New member
ישירות היא הפיתרון

אין ברירה . אין מה להלחיץ בזה .. כשעושים את זה נכון ובנועם הישירות יכולה להפתיע לפעמים .. כל ניסיון למשוך את זה רק יזיק , מניסיון !! דני

אקווה

New member
השאלה היא

מה זה "נכון ובנועם".... איך אפשר לשאול את זה? מה להגיד? אני מרגישה כמו ילדה קטנה בקטע הזה, כל כך פוחדת לשמוע את ה"לא"...

danistar

New member
תראי ..

אם לא תקחי צ´אנס תסבלי מזה עוד הרבה זמן .. מה זה נקרא בנועם ?? ישושבים בפאב מדברים , שותים קפה ואז תגידי לו שיש לך משהו חשוב שאת רוצה לספר לו ... זה יעבור לך יותר מהר ממה שאת חושבת .. ואז תספרי לו .. אם יגיד לא .. ההפסד כולו שלו ומ "לא" לא מתים ממשיכים הלאה .. וחוץ מזה אולי פתאום הוא יתוודה .. ממ .. אסור להשאיר דברים באוויר , מניסוני זה לא טוב .

yupy9

New member
אמממ......./images/Emo22.gif

אמרת "התחלתי לצאת עם מישהו שהיה ידיד טוב שלי במשך תקופה די ארוכה..." ז"א, (כך זה משתמע) שעד היום זו היתה ידידות נטו, ועכשיו זה עבר גם לפסים יותר אינטימיים... כך שזה נראה לי לגיטימי להבין ממנו איך הוא רואה את פני הדברים... ז"א כמובן שלא תפילי אליו את השאלה "אתה מאוהב בי?" אך בהחלט זכותך לברר איתו מה הכיוון, (אם יש בכלל) או שמבחינתו זו סתם ידידות שמתפתחת ל"יזיזות" ואם את לא מעוניינת להסתפק בזה בלבד - רצוי לך לדעת את האמת וכמה שיותר מוקדם! ואם הידידות היא אמיתית, אני מאמינה שהיא "תשרוד" את זה...

|זבנג|

איזו מין גישה זאת "איך שומרים על בחור שלא יילך?" אם הוא רוצה ללכת - תזמיני לו מונית..

בר פרח

New member
אותו סיפור

הי לכם אני די חדשה פה בפורוס והנה אני מעיזה לכתוב משהו גם לי יש כזה סיפור חבר טוב ידיד יצאנו לדייט ומאוד נהנינו ולא הספקנו להבהיר לעצמנו את העינינים והנה הגיע לו צו 8 שהרס לנו את הצ´אנס של פסח היום הוא חזר ואני לא יודעת אם לעלות את הנושא שוב מה שיש להוסיף זה שהוא אמר שהוא מחפש את הניצוץ ואין לי מושג מה הצעד הבא

אקווה

New member
כנראה שבאמת

אין ברירה אלא לשאול. העניין הוא - איך שואלים דבר כזה? ברור שלא "אתה מאוהב בי?" אבל מה כן? בטלפון הוא נותן לי להרגיש כאילו שומדבר לא השתנה ואנחנו אותם ידידים שהיינו. יכול להיות שמה שהוא מחפש זה באמת יזיזות, דבר שאני לא מוכנה לקבל, אבל איך אני שואלת את זה? "מה אני בשבילך?" אני גם לא רוצה להלחיץ אותו מידי... ברור שאין נוסחה, ובטח תגידו שצריך לראות איך מתפתחת שיחה ואז להכניס את זה באיזו שאלה... אבל איזו? אתמול דיברנו בטלפון והייתיח כבר כל כך עצבנית מהנושא, אבל לא מצאתי את הזמן להכניס את הנושא הזה בכלל.... למה זה תמיד מסובך (ונמאס)??

למעלה