תהיות

r o n i t 3 7

New member
תהיות

אתמול במסיבה [שהיתה מדהימה לכל הדעות], תפסתי את עצמי עושה חושבים די הרבה, ישבתי וחשבתי מהו הדבר אשר גורם לנו לרצות להיות שוב במערכת זוגית, הרי אחת כבר עברנו, חוויות משם יש לנו [בלי עין הרע], גם טובות, וגם רעות, אשר אותן אנחנו זוכרים יותר [לפחות אני - אבל לא שוכחת את הטובות, פשוט הרעות מעצימות עליהן], אז מה מושך אותך להיות בשניים שוב... לצאת ולהנות - אפשר גם לבד וגם עם חברים, בשביל סקס - לא צריך לקנות פרה שלמה, לשפוך/לחלוק דברים - יש חברות, ידידים, אני שהגעתי למסיבה אתמול בגלל אותן סיבות [של יכולה להיות לבד וטוב לי בלבד], ועם המון חששות ופרפרים בבטן [ולא פרפרים של אהבה], עיני צדה את כל אותם אלו שהגיעו בדו, ושואלת את עצמי מה יש בביחד הזה שהבוקר אני מרגישה בחסרונו...

נפילת מתח..

תמיד אחרי טעינה של אנדרנאלין.. אחרי מפגש מאותם המפגשים שלוקחים מהם שובל של רגשה הבית..בחזרה.. מאותם מפגשים שבהם רואים ופוגשים אנשים..שהכרנו לפני כמה שנים.. רואים את השינוים בהם..הן במראה החיצוני הן בתחושה הפנימית שהם מעבירים.. רואים זוגות..רואים יחד..רואים לבד.. ןזה בדיוק המתכון למערבולת של תחושות..של איפו אני בכל זה.. וזה בסדר..להסתכל לפעמים על העולם מבחוץ.. ולגלות.. שזאת רק בועה קטנה..מתוך עולם גדול.. שאסור רק להאחז בה...כמדד אם בכלל יש מדד..למה שבאמת מרגישים

שלי 9

New member
את יודעת זה מדהים..

זוגיות זה סוג של מילכוד.. רוב האנשים חותרים לזוגיות וכשמגיעים אליה זו כבר אופרה אחרת,חלקם(בכוונה אמרתי חלקם!) מקנאים ברווקים/ גרושים שעושים חיים ולא מחוייבים לגבר/אישה אחד/ת.. שלא לדבר על האתגר העצום שיש ב"לתחזק" את הזוגיות; לשמר את התשוקה והרומנטיקה,לא להתייחס לבן/בת הזוג כמובן מאליו.. בקיצור..לא פשוט כמו בכל דבר בחיים יש יתרונות וחסרונות לכל מצב ללבד ולביחד יש יתרונות וחסרונות עצומים וזהים בעוצמתם.

r o n i t 3 7

New member
סוג של מלכוד

בשביל זה זוגיות לא צריכה להיות בכל מחיר, לא רוצה להיות שם רק בשביל להגיד "אנחנו", ולא רוצה להרגיש אח"כ שוב את הקנאה של להיות בחופש מוחלט, רוצה את הביחד ואת הלחוד של כל אחד מאיתנו, והאמת שכבר לא מתאמצת לחפש זאת, פשוט נהנית היום ועכשיו ממה שיש, אבל אתמול גרם לי לתהות, אולי אני מפספסת משהו, אולי כן ואולי לא...

להגיד אנחנו

זה באמת השלב הבוגר בזוגיות... והתשובה הכי ראשונית והפשוטה לתהיות שלך היא העובדה שהלבד חביב ונחמד שהוא מגיע מתוך בחירה. אם הלבד "עוטף" אותך כבר לא מרצונך, כאן מתחילה התחושה להיות כבר שייכת ל.... אנחנו.

r e d head

New member
../images/Emo24.gif

אין לי תשובות בשבילך, בכל אופן לא לכאן. אני רק בשביל החיבוק.

r o n i t 3 7

New member
לך ../images/Emo13.gif

מגיעה תודה ענקית, על שהצלחת אותי אתמול מעצמי....

גדי40

New member
היה מחקר בנושא והינה התוצאות...

אנחנו חיים היום בעידן טכנולוגי מאוד מפותח האינטרנט הוא אמצעי ודרך חיים לחפש לחפש ולחפש שאלו פעם אישה למה היא עסוקה בלמצוא בגד יפה כבר שעה שלימה חרשה בכל החנויות בקניון ולא מצאה, היא לא ידעה מה להשיב והתשובה של המומחים לא איחרה לבוא, הא עסוקה בלחפש, היום בגלל אין ספור אפשרויות אנחנו עסוקים בלחפש אם תקחי את מישהי שגרושה 8 שנים שעברה מעל 100 דייטים ולא מצאה את שחפץ ליבה וזה בגלל שעסוקה בלחפש, אם היא לוקחת בחשבון מה מצאה עד היום בטוח היתה מוצאת ונעצרת ,אבל תמיד אמרה מצאתי טוב ואולי יש יותר טוב בגלל זה כשאנחנו בזוגיות ולא גרים יחד בהרבה מאוד מיקרים זה משהו זמני שאנחנו לא מתאמצים ומתמקדים בקטע הרגשי אלא בקטע הפיזי והמיני מצד שני כשמחליטים לגור יחד לפעמים בא לך להיות לבד,אבל לפחות את כבר לא עסוקה בלחפש ויש לך קצת שקט נפשי אני כיום גר עם חברה לחיים ולפעמים גם מרגיש חנוק או חונק אין מה לעשות אין קשר מושלם אבל זה כל כך כייף ללכת לישון עם חיבוק נשיקה וכל מה שמעבר ולקום עם חיוך חיבוק ונשיקה, גם אם זה במחיר של לאבד קצת מהחופש אני נהנה מהרגע, שום דבר לא בטוח בחיים, גם אם שוב אהיה לבד לפחות טוב לי ברגע זה אם יש לך אהבה תמיד טוב לנסות לחשוב קדימה על החיים יחד זו דעתי

מחקרי גדי

מסכימה עם מעט מהממצאים שהבאת לנו לכאן... מה שנקרא בשפה המקצועית "תרבות השפע" רק שכחת לציין שמי שמכור לתרבות השפע הם אנשים חלשים, חסרי בטחון.

מקובלויות...

מתבת נוח יצאו זוגות זוגות והחברה מצפה שאיתנו להיות בזוגיות ולא רק אלא שתהיה קבועה וכאן הדילמה, אילו לא היה כך כל מה שמנית במילוי הצרכים היה קיים ואף היינו מאושרים בסיפוקם ולא מחוייבים לאיש כלל לצערי רוב האנשים בגילי
כשמגילך מתעוררת התובנה הזו למה צריך פרה שלמה למעט חלב? ותראה שיש הרבה בגילי שמעדיפים את המרחב שלהם גם אם יש להם זוגיות הם בוחרים להתנהל כל אחד בעולמו מן זוגיות כזו כשבא נפגשים משהו שלא כל אחד מסוגל להכיל את המנטרה החדשה לשבור מקובלות שחייבים בן זוג וקבוע ולהנות כל פעם מפרטנר אחר עד ש...מוצאים את האחת או לא בינינו פעם מאוד הייתי מקובעת למקובל ועם השנים אני מרשה לעצמי לחרוג והאמיני לי זה מעניין
אך צריכים להיות שלמים עם השינוי הזה ולעמוד מול כל האי נוחות החברתית מה יש בביחד - מן תלות של "תחושת ביטחון" ואומרת רק תחושה מעטים המקרים שהוא באמת קיים

ערסlight

New member
תיבת נח

זוגות זוגות? תלוי איך הקומבינה שלך עם האלוהים. נגיד נח, לא לקח איתו אישה וילדים? [חם ,שם ויפת] ואם כבר... מעניין איך אלה התרבו אחרכך [מה, נראה לך שהשתמשו באמא שלהם?]. בקיצור... תלוי מה נסגר איתך.

a n a t i 3 3

New member
ת (ל)היות...

אתמול במסיבה [שהיתה מדהימה לכל הדעות], קלטתי אותך מתבוננת, עומדת שם מעל רחבת הריקודים ומתבוננת. ראיתי שמבטך הופנה לכל הכיוונים... לזוג הזה, להיא שרוקדת שם לבד, לשלוש הבנות שרקדו שם ביחד, אלינו... אבל כבר אז שמתי לב שההתבוננות שלך היתה פנימית, המבט בעינים שלך, כן... גם אותו מבט בו הצתלבו מבטינו מבלי לומר "היי" או "שלום" אמר הבנה... לראות את העולם מבחוץ ולבקר זהו שלב ראשוני... לראות את העולם הפנימי שלנו ולשאול את השאלות הנכונות זה שלב מתקדם שאומר הרבה!

|איינשטיין| :))

את יודעת בדיוק למה כדאי להיות בפנוכו של הזוגיות. {יש למי להציק, להתעלק, להתקרצץ, להאשים, ובכלל...סתם כך להתכרבל בתוכו}

שלגיה 13

New member
תארת את תחושותייך יפה

- טוב לי, אבל תוהה מה אני מפספסת. יש את המשהו הזה שמדגדג בבטן. ואני חושבת שאת צודקת כי אנחנו במצבינו - בוגרים, בשלים, עצמאים, עם יותר תובנות - יכולים להיות לבד, אבל הזוגיות היא צורך אנושי. כמו שאמר יפה גדי - לפעמים זה חונק ומאתגר, אבל אין כמו לקום בבוקר עם בן הזוג לידך במיטה, לדעת שהוא שם בשבילך ובשביל ילדייך, עוזר לך פיזית ורגשית. אני מוצאת שלעשות דברים לבד ולהתמודד עם החיים ללא בן זוג תומך זה פחות נעים ןלפעמים מתסכל. אבל זה לא מתסכל כמו להיות בזוגיות לא טובה, כמובן. המחשבה של איך זה לחזור להיות עם בן זוג מהמקום שאנחנו היום היא זו שמסקרנת.

old friend

New member
תשובה פשוטה

להגיע לערב כזה ולדעת עם מי חוזרים הביתה, ולרצות לחזור בדיוק איתה

יערית

New member
לא שהייתי אמש אבל..

יכולה לומר לך כשהייתי שם והייתי בדו חזק, הידיעה שגרמה לי פעם אחר פעם לאהוב היתה שאני עוצמת את העיניים ונופלת אחורנית, והוא תמיד היה{ויהיה} שם בשבילי, לדאוג שלא אפול ,זה למה בא הבוקר למחרת וגם עוד הרבה סיבות טובות אחרות:).

ומה רע בהבנות

מה רע בזוגיות נצחית???? מה רע בסקס נצחי עם אישה אוהבת מה רע בלומר בוקר טוב במיטה לאישה אוהבת מה רע בלרקוד עד אור הבוקר עם אישה נהדרת מה רע לתת מרחב חופשי לאישה מקימה ואוהבת מה רע לחלוק רעיונות סיפורים לימודים חששות עם בת זוג מיוחדת. להיות לבד נותן מרחבים אין סופים של הפשריות ???????

למעלה