- תהיות -

ציקלג

New member
- תהיות -

סקס, סקס ושוב סקס... לא רק פורומי הסקס הם המובילים ברשת, אלא כל נושא הסקס נמצא תמיד בראש סולם ההתעניינות, בכל מקום ורגע נתון, ללא הבדלי גזע דת ומין (שוב מין...) חשבתם פעם: למה? לא למה, אלא אלא איך? השאלה הרי כה מתסכלת... כיצד נסחפה האנושות הנאורה כולה למערבולת יצרים חסרי תוכן? איך זה שאנשים אינליגנטים (כמוני, כמוכם,) הרואים ברוח, בהשכלה ובתרבות את יעוד חייהם - לפתע, ברגע של סיטואציה מינית אנו מתמוטטים עד הברכיים, ואז כבר לא משנה מי אתה ומה אתה... למראה ילדונת חמודה אחת - כולנו מאבדים חושים ועשתונות, כאותו חתול-מלצר מאולף שזרק את המגש כולו למראה עכברוש בפינת האולם... האין זה אבסורדי? * * * לפעמים אני חושב שכולנו, בעצם, מנקודת מבט מסויימת... נאנסים! לא פחות מקרבנות תקיפה מינית, אלא שהפעם דווקא מצד יצרינו העצומים הרוגשים בתוכינו, המשתלטים עלינו של מרצוננו... הלכך נולדנו? האם זה באמת מה שאנחנו רוצים בחיינו?... נקודה, והפעם, למחשבה.

redrider

New member
למרות הדמגוגיה הזולה אני אגיב

כן דמגוגיה זולה זה המילה הנכונה. סקס הוא אחד מהמניעים שלנו לחיים. לא נעים להודות בזה אבל זה ככה. בן אדם ממוצע חושב על סקס עשרות פעמים ביום וככה זה היה תמיד!!! . על איזה רוח ואינטילגנציה אתה מדבר? ולמה נאורות ואינטילגנציה לא יכולים להשתלב עם יצר מיני? סקס מאז ומעולם היה נושא שהעסיק את האנושות. האורגיות הומצאו לפני מאות רבות של שנים וככה גם כל הסוגים השונים של הסקס. מה שאנשים כמוך מתקשים להפנים זה שכל היצרים והאובססיה המינית של האנושות הייתה תמיד רק שעד המאה ה20 היא הייתה קבורה עמוק מתחת לפני השטח. אם אתה חושב שפעם גבר חיזר אחרי אישה במטרה של קשר רומנטי ועדין אז אתה טועה גבר תמיד רצה לזיין. שים לב שהמקצוע העתיק בעולם נקרא ככה לא סתם. כיום בזכות אמצעי מניעה ותקשורת המונים סוף סוף יוצא המרצע מהשק. אנשים יכולים אשכרה לדבר ולחלוק בדברים שפעם היו אסורים ומביכים אבל עדיין משותפים לכולם. קיצור חבוב איש לא נאנס. פשוט היצרים שלנו סוף סוף יצאו לחופשי כי תודה לאל אנחנו חיים בזמן שבו אתה יכול להיות עצמך ולהנות מזה בלי להפוך למנודה חברתית (חוץ משמאלנים קיצוניים
). חוץ מזה אם אתה חושב שהנשים לא מאבדות את עצמן בגלל גבר חתיך אז כנראה שאינטילגנט נאור כמוך לא בדיוק מבין בנשים. היעוד שלי בחיים הוא לחיות אותם במלואם ולהנות מהכל בזמן הקצר שקיבלתי ולהגיד ש:רוח, השכלה ותרבות הם היעדים שלי בחיים... בשביל מה בכלל להגדיר יעדים?

redrider

New member
../images/Emo24.gif ילדונת

אני חירבשתי שם כל כך הרבה... מה כבר הספקתי להוציא לך מהפה?

חופ שיה

New member
אם לא היו לנו יצרים

היינו אנשים אפורים מאוד , משעממים מאוד. מתהיותיך ניתן להסיק שאנשים שמחוברים לייצריות המינית שלהם הם אנשים טיפשים וחסרי השכלה , האמנם? כמה נוח להרגיש קורבן אהה? "זה לא אני זו הילדה עם המיני שאשמה". כמו בכל דבר בחיים צריך שיהיו פרופורציות , גבולות , אנחנו חיים בתוך חברה ולכן עלינו להתנהג בהתאם. החוכמה היא ללמוד לשלוט על היצר הזה, כי יש לו נטייה להיות הרסני לפעמים.

Fenris

New member
תקרא קצת על תורת

הפסיכואנליזה של פרויד. אני יודע שיש אנשים שחושבים שהתיאוריות שלו מיושנות, אבל עם דיעה אחת שלו קשה להתווכח - האדם מונע על-ידי יצר המין ויצר האלימות. אדם מתורבת לומד לשלוט על היצרים האלה במהלך התבגרותו, אבל תמיד יהיה הדחף הזה. ולגבי המטרות בחיים - איזו מטרה עוד יש חוץ מלהמשיך את השושלת ולגדל צאצאים? ואיזו דרך טובה יותר לעשות את זה חוץ מסקס? אז כן, יש עוד מטרות, כמו להצליח בקריירה\עסקים, להקים בית למופת עם אישה אהובה, לאגור ממון כדי להקל על החיים, להשאיר חותם על העולם באופן זה או אחר - אבל כל אלה משרתים את אותה מטרה: להביא ילדים לעולם ולשמר את השושלת המשפחתית. בפועל, אין סיבה אחרת לקיומנו עלי-אדמות מלבד להנציח את קיומנו עלי-אדמות...

למעלה