תהיות

thunder bear

New member
תהיות

אני כנראה הולך ללמוד בבר אילן באוקטובר הקרוב וממש מתלבט איך ומה לעשות עד אז.. אני כיום לא עובד ומתחיל לחפש עבודה (לקחתי חופש אחרי הקודמת..) האם לעבור יותר קרוב למרכז... ואז לחפש שם עבודה שאני יוכל להחזיק בה גם תוך כדי הלימודים? מצד שני הרבה יותר יקר שם.. ואין פרטיות ושקט כמו בקיבוץ שאני גר בו עכשיו.. יש אולי רעיונות לאנשים? מקומות שקטים במרכז?

The Fluffster

New member
לאו דווקא יקר יותר

באיזור בר-אילן יש את גבעת שמואל, רמת גן ובני-ברק, כולם במרחק הליכה\נסיעת אוטובוס קצרה מהאוניברסיטה, וכולם במרחק של נסיעת אוטובוס קצרה מת"א. והמחירים שם יותר הגיוניים ממה שיש בת"א (במיוחד בני-ברק, אפילו באיזורים שלא מלאים בחרדים). ויש כל מיני רחובות ללא מוצא ושבילים נידחים שלא נמצאים ליד כבישים ראשיים ודי שקט שם. קיבוץ או כפר - לא תמצא כאן, אבל אפשר בהחלט למצוא מקומות שקטים. (מה שווה הפסטורליה של הקיבוץ אם אח"כ אתה צריך להיגרר שעה באוטובוס רועש?)

sigalit33

New member
מקום שקט...

דבר ראשון, שיהיה בהצלחה בלימודים! שנית, לשאלתך - סביב בר אילן דווקא יש כמה מקומות שקטים כמו קרית אונו שלדעתי המחירים שם נמוכים מאשר בר"ג למשל. כמו כן, אתה יכול לחפש במושב "כפר מעש" שהוא ממש קרוב לבר אילן והוא לגמרי באווירת כפר ופסטורליה. אני התעניינתי שם בקיץ שעבר ולי זה פשוט היה קצת שקט מדי. אבל יש שם הרבה אנשים עם קרקעות שמשכירים יחידות דיור או קרוואנים וחלקם מאד אסתטיים ומטופחים ובמחירים סבירים. כדאי לך לבדוק.

ALY1

New member
מקומית... ובר אילנית...

קודם כל, כפר מעש הוא לא ממש קרוב לבר אילן ואם אין לך אוטו אז להגיע מכפר מעש לבר אילן עלול להיות סיפור. אני גרה בגני תקווה, מפה לבר אילן זה 10 דקות. כמו כן, יש את קרית אונו, גבעת שמואל, רמת גן (וזה נכון שבקרית אונו שכר הדירה נמוך יותר מאשר ברמת גן). שווה לבדוק.

למעלה