תהיות

turangaleela

New member
תהיות

התחלתי את דרכי כשולטת. המשכתי כשולטת עם נטייה לנשלטת קלה.
הנסיון שלי מאוד מאוד מאוד (מאוד) מזערי, ולאחרונה התחלתי קשר עם מישהו, שולט.
הבעיה- על אף שהתחלנו את האינטראקציה בינינו כשולט-נשלטת, אני מרגישה שלאט לאט התהפכו היוצרות ועכשיו אני קצת מרגישה שהוא שולט שמנסה בכוח, שאני כבר יותר בעמדת כוח פה. שהוא רק מחכה לאיזה קול ממני, שאחליט ושאגיד מה קורה ומתי.
מה שהביא לכך שדי ירד לי ממנו. בעצם אני לא בטוחה מה היה קודם- שאני קצת יותר הפכתי להיות בעלת השליטה או שקום ירד לי ממנו ולכן התחלתי "לקחת" שליטה.

עכשיו אני בדילמה. מצד אחד ההתחלה הייתה מטרפת, ממש חיכיתי לכל הגה ממנו, הייתי לגמרי שם. עכשיו אני אפילו קצת מגיעה למצב שאני 'מורחת' אותו, מתחמקת.

A לוןA

New member
קראתי

וקראתי שוב
והאמת... שלא הבנתי מה את בעצם שואלת, כי נראה לי שאת יודעת מה התשובה.

זה נשמע כאילו ירד לך ממנו, אם בגלל היפוך יחסי הכוחות בינכם או בגלל ההתנגשות של הפנטזיה שלך עם מה שהוא נותן או מסיבה אחרת כלשהי- ואת כבר לא שם.

אז מה ההתלבטות, בעצם?

turangaleela

New member
לא הבנת מה השאלה, כי אין שאלה

סתם הייתי צריכה כנראה להוריד משהו, להוציא לכתב את הדברים שעוברים לי בראש, לשתף.
אתה מכיר את זה שלפעמים אתה לא בטוח מה אתה מרגיש עד שאתה לא מבטא בקול רם את מה שעובר עליך? ואז ברגע שיוצאות המילים הכל נהיה ברור יותר

אני פשוט מאוד מתבאסת. כי בהתחלה הוא הימם אותי. עוד לא היה בינינו באמת מגע פיזי בדס"מי, וחיכיתי לזה. אני כל כך הרבה זמן מחכה להזדמנות להתנסות באמת והנה פתאום כשהיא ניתנת לי אני מושכת את הזמן, מתמהמהת, כך פתאום.

A לוןA

New member
לפעמים

כשזה לא מתאים, עדיף לגלות את זה על ההתחלה, לא?

אני בטוח שיש מלא שולטים בחוץ שמתים על שיער סגול ועין אחת

gidionline80

New member
נשים רבות

באות לתחום ועוטות על עצמן תפקיד שולטת או מתחלפת מתוך קושי טיבעי להסיר חסמים ועכבות ואז באיזושהי נקודה זה לאט לאט מוסר
ונכנס לסוג של השלמה. תני לעצמך זמן ותתנסי הרבה עם מגוון סוגי שליטה כך תוכלי טוב יותר לגבש לעצמך את מה שאת מחפשת.

turangaleela

New member
נשים רבות

לא מעניינות אותי.
העובדה שהן ככה לא משפיעה אפילו טיפה על מה שאצלי.
אני עוד בוחנת, משוטטת. אני יודעת שאני יותר בנוח עם המקום הנשלט שבי, אבל בשביל זה השולט צריך להיות באמת שולט. ולא שולט שמאבד שליטה ברגע של חרמנות בלתי נסבלת. כשזה קורה אני שוב תופסת את מקום השולטת. בשביל שאתן למישהו לשלוט הוא צריך גם לקחת את מקומו, לא רק לחכות לקריצה ממני, אלא באמת לשלוט. אחרת הכל יורד.
עכשיו הבנתי את זה, בעקבות הסיטואציה האחרונה הזו.
כל שנותר עכשיו הוא רק לעשות את הטלפון ולאכזב אותו. מבאס.

turangaleela

New member
אתה לא מכיר אותי

ולכן לא יכול להחליט בכזאת נחרצות שאני אנטיפטית. כי אני לא. ממש לא, ואני לא מבינה מאיפה הגעת לזה.
ושתדע, שהרופאים מזהירים שגם זיון אנאלי עושה טחורים. אז תזהר

אייבורי

New member
נגמר אז נגמר

אולי עם הבא בתור, זה יזרום יותר חלק.

אני חושב לפחות מהמעט שכתבת, שאת כל הזמן בחיפוש מתמיד
מי שולט ומי עשה ומי קבע.
במציאות יש קצת יותר אפור, וגם מיטב השולטים לפעמים זקוקים
ליד מנחמת וכוס תה חם.
זה לא מקטין או מגדיל את השליטה.

טוסבר

New member
תהיות

מה שקורה לפעמים כשהניסיון הוא "מאוד מאוד מאוד (מאוד) מזערי " כדברייך
הוא שנראה לנו שההתנסויות הקטנות שלנו הן בסיס מוצק להחלטות מי אנחנו, מה אנחנו, ומה מתאים לנו .

יכול להיות שהתובנות שלך על מיקומך ברצף - שולטת נשלטת , ומה צריך להיות אופי השליטה כדי שתמצאי את מקומך הן במקרה נכונות,
ויכול מאד להיות שרק מדובר בכימיה פרופר ספציפית עם אותו האדם כשולט או כאדם.

בקיצור,
זה טוב לתהות,
זה טוב לעשות רפלקציה על השליטה/נשלטות שלך
הכי טוב זה להיות פתוח לכל הכיוונים,
ולהתנסות

למעלה