תהיות

• פותח הנושא 3 AM
  • פורסם בתאריך

אם כבר לרדוף אחרי האושר והדיוק, אז לעשות את זה נכון, אחרי תקופת צינון וסגירת קצוות של הקשר הנוכחי.

אייבורי

New member
שטויות של נשים

כאילו כל בני האדם מקשה אחת של נכון\לא נכון

יש קשרים שמתו הרבה לפני שנפרדים.
יש אנשים שאינם זקוקים לסגור קצוות
יש כאלו שצינון עושה להם רע

אבל אין ספק, בית פרטי בכפר תבור, שנים וחצי ילדים וכלב נמוך קומה
זה הסטנדט החדש לנכון

אתה צודק

זה בהחלט הסטנדרט החדש שהעדר דוהר לקראתו, ואין מנוס.

ובהחלט יש אנשים שגוררים קצוות לא סגורים לתוך קשרים חדשים
ויש את אלה שלא מספיקים לצאת ממיטה אחת ולמחרת הם כבר באחרת רק כדי שגופתם לא תתקרר
ולמה לעצור לרגע ולעשות סדר בעיסה האישית, ומי אמר שצריך לעשות סדר

יאללה אנטרופיה, יאללה בלאגאן.

3 AM

New member
לא הבנתי אם אתה ציני או לא

אבל זה דבר שלא אעשה, יש לי כבוד רב ואכפתיות (גם אם לא אהבה במובן של זוגיות) כלפי בן הזוג.

מוכר...

אספר לך בקצרה את סיפורי, הכרתי את הגרוש שלי בהיותי בת 20 ולאחר 5 שנים התחתנו, היינו החברים הכי טובים והחיבור בינינו היה מדהים ונפלא.
אחרי 4 שנות נישואים (ללא ילדים) נעלמה התשוקה והזוגיות עצמה ונשארה רק החברות הטובה מאוד.
ניסינו ללכת לטיפול זוגי על מנת ולנסות להחזיר גם את הזוגיות, בסיומו של תהליך הטיפול הגענו להבנה שאנחנו צריכים לפרק את הזוגיות ולהמשיך הלאה בחיינו, גם זה לא היה קל והיה מלווה בהרבה בכי וכאב.
חזרתי לתקופה לבית ההורים ואחרי הלילה הראשון שם קמתי בבוקר כשסלע ירד לי מהלב והבנתי שעשיתי את הדבר הנכון והרגשתי שהחזרתי לעצמי את חיי השליטה בהם.
נכון, המצב בחוץ מבחינת זוגיות לא פשוט אך לא היה רגע אחד שהצטערתי על הצעד שעשיתי - לא אהבתי אותו יותר ובחרתי לחיות את חיי בשביל עצמי.
לקח זמן ומצאתי לי זוגיות חדשה (שנגמרה לפני מספר חודשים) אך לפחות זכיתי לאהוב שוב וגם היום אני כבר לא מפחדת מלבד ולא מפחדת לנסות עד אשר יגיע הגבר שאיתו באמת ארצה לבלות את המשך חיי מתוך בחירה אמיתית ולא מתוך ברירת מחדל.

ניתן לבחור בזוגיות הקיימת מתוך נוחות, הכר ופחד וניתן גם לא, הבחירה היא רק בידייך.

אייבורי

New member
מצד שני

השעון הביולוגי שלך מתקתק במרץ
והאם המרדף אחרי אהבה ניצחית הוא אולי אשליה פרסומית.

אל תדאג לשעון הביולוגי שלי

אם אחליט שאני רוצה ילדים אני יכולה להביא אותם גם בלי בן זוג וגם אם אחכה יש לי עוד אי אלו כמה שנים לכך.
וזה לא המרדף אחרי האהבה הנצחית כי ידוע שזו אשליה ובאגדות סיימתי להאמין כבר לפני שנים רבות זה הרצון להיות במקום שטוב לך ובו תהיה מאושר ותהיה אתה וברגע שאין את האושר וקיים תסכול וסבל שהוא לא תקופתי וחולף אז מה לעשות ממשיכים הלאה

avigimel

New member
תמימות? אופטימיות?

ואולי סתם טיפשות וחוסר אחריות. כי אם יש בך רצון לילדים, את בהחלט צריכה לדאוג לשעון הביולוגי שלך. את בוודאי יודעת שמגיל 35 פוריות האשה יורדת דרסטית כל שנה, כך שאת די בקצה. נכון, אולי תהיי ברת מזל שתכנס להריון בלי בעיות מיוחדות למרות הגיל, ואולי תצטרכי חודשים או שנים של טיפולי פוריות שכן או לא יעזרו.
אז זה מאוד פמיניסטי להצהיר שאת יכולה להביא ילדים ויש לך עוד אי אלו כמה שנים לכך, אבל את הטבע אי אפשר לרמות.
בהצלחה.

את מצחיקה

הרי גם כשהכרת את בעלך הראשון הוא היה הכי הכי מיוחד והיית בטוחה שתרצי לבלות איתו את שארית חייך, אז מה יהיה כל כך מיוחד בגבר הבא שאיתו זה יהיה באמת באמת לנצח?
זוגיות "לנצח" זאת החלטה , STATE OF MIND, השלמה עם מה שזה הולך להיות וגם עם מה שזה לא הולך להיות.

ודרך אגב

זה פחות תלוי בבן/בת הזוג הספציפי ויותר קשור להחלטה שלך לגבי עצמך "אני רוצה לחיות בזוגיות".
הוכחה לכך היא מאות אלפי זוגות דתיים וחרדים (וגם מתרבויות אחרות שאצלן ערך הזוגיות והמשפחה הוא ערך עליון ומקודש, הרבה מעל לערך הרווחה האישית) שחיים בזוגיות טובה והרמונית, למרות שלא ממש בחרו זה בזו ובטח שלא התאהבו או אהבו באופן המוכר לנו.

אהבתי,מיציפיצי

שלנו.אכן לעתים את ממש פוגעת בול! כל הכבוד!
STATE OF MIND! - ממש נכון ,על גבול ההברקה!!! אהבתי!!!

מתפלאה עליך

אם ההחלטה איננה תלויה במישהו ספציפי, קרי הוא בכלל סטטיסט, אזי ההחלטה העצמית 'רוצה לחיות בזוגיות' היא לגמרי אוננות עצמית שהכי רחוקה מחיבור אותנטי ומזין בין בני אדם, שהוא יסוד הכרחי לזוגיות טובה והרמונית.
ולפי מצב העולם, והבאגים הבינאישיים המועברים בירושה דור אחרי דור, תמונת האידיליה הזוגית בדורות הקודמים רחוקה מאוד מלהיות מציאותית.
כן נתקעו אחד עם השניה עד הקבר בלי לגיטימציה לפרק, אבל מכאן לאושר ועושר? - רק באגדות.

I C E M A N 7

New member
יסוד הכרחי לזוגיות טובה והרמונית

קרעת אותי

כשהילדה יוצאת לך זה בדרך כלל קורע.
דש למפלצת.

למעלה