תהיות

ALIZ58

New member
תהיות

רציתי לשתף אותכם בהרגשתי בימי שישי לעיתים כאשר יש מקום לרקוד אני יוצאת עם חברה ,,אוהבת לרקד,,ריקודים סלונים אפילו שאני נהינת ,, ולפעמים יש לי בן-זוג לרקד ריקודים של זוגות כמו טנגו .. ביום ראשון שאני חוזרת לעבודה אני מסתובבת עם הרגשה כל כך כבדה והרגשה של נאחס,, תמיד אהבתי לרקד,,וכאשר בעלי היה בחיים לא כל כך רקדנו ,,בימי שישי יצאנו בשבתות ,טילנו נסעו לבתי מלון ופתאם שיש לי אפשרות לצאת הכל מתגמד,,ולא גורם לי את הכייף.. ותמיד זה מציק לי,, ואני חושבת על זוגיות טובה ופוריה .. שאני לצערי לא רואה בנמצא,, כי העולם ישתנה ואין את הערכים שגדלתי .. ולפעמים יושבת וחושבת ,,מה אני דואגת לעצמי ,,הרי בנותיי לא מסודרות לא נשואות לא הקימו בית ולא משפחה אין להם חברים רצינים.. אני שואלת האם אני נורמלית.. אני גם מאז שבעלי נפטר כאשר בנותי מגיעות ,,עומדת מכינה ,מאכלים מיוחדים עוגות,, כאילו כל עולמי עבורן..

העולם אכן השתנה

נשים למדו לשרוד ולפעול בעולם לבנות להם קריירה משלהן לא תלויות בגבר לצידן שיבוא רגע שהן ירגישו בצורך לבן זוג הן תחפשנה את הבן זוג המתאים להן יש המון נשים וגברים החיים לבד ומתאחדים כדי ללדת ילדים מה שנרא משפחה אחרת טת צודקת העולם השתנה לחלוטין לא דומה לעולם בו את גדלת את הילדים שלך תשמחי שאתן בקשר טוב והן קרובות אליך ומרווה שתמצאי את החבר שתזדקני לצידו ואיתו , וככה הוא יארח לך חברה קבועה בריקודים ובבילויים ואולי זה יהיה דוגמה טובה לבנות שאפשר למצוא חבר לחיים טוב ונחמד גם שלא צעירים

יקרתי ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על ההתמודדות. לימדי להנות ממה שיש, וצרי לעצמך בלויים שגורמים לך הנאה ,גם הנאה רגעית ולא מספקת את מלא רצונותינו. זמני לעצמך זוגיות ,כמו שאת רוצה , חולמת והאמיני שתזכי בזה . כן, מותר לנו לדאוג לעצמנו, וזה לא על חשבון הדאגה לילדים ,ילדינו דואגים לעצמם ואנו כהורים תמיד עם יד על הדופק, אבל יש לנו גם חיים! כהורה מבינה את הצורך שלך לפנק את ילדייך ולהכין להם מטעמים ופינוקים. הם כל עולמנו ,למרות שיש לנו חיים בנוסף, ואת זה אל תשכחי! רק טוב
טלי

למעלה