תהיות של לילה...

STIVENZ 426

New member
תהיות של לילה...

מכיוון שחברה אין לי כבר.. אבל מבחן בפיסימקה יש גם יש.. הוחלט קבל עם ועצמי להשאר היום בבית למטרות למידה. בעודי יושב ומדבר קלות קלילות עם XTINA אימי שתחייה צצו להן כמה שאלות מטרידות מאד... 1. איפה היועצת??? הנדמה פיה? הנפלה למשכב? השוקדת היא על מחמדה? המאמנת את הקטון ("שלה ורק שלה") לקראת המירוץ מחר? יועצת- חסרה את פה.. 2. היכן נעלם הקולרגול? (ואז אני עונה לעצמי- "עסוק בעבודה עד מעל לראש"..) 3. מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? (בין בפותרים נכונה תוגרל ידית מצמד חלופית+זוג צמיגי "חנניה" ) סטיב מלא תהיות כרימון ומזכיר לכולם שאותו הצהוב- הלימון מוסיף, כמו המוטול 800, ה-מ-ו-ן. אדיוס..
426

אני כאן ../images/Emo13.gif../images/Emo61.gif

היי אולי כולם נרדמו אבל אני עדיין כאן
רוכבת מוטוקרוס כמעט מיומנת.

STIVENZ 426

New member
אההה אז אם את מיומנת אחות שלי-

אולי תבואי לסמן מסלול ב 5\10 בלטרון?? מה את אומרת? תוכלי גם להפגין את כישורי הרכיבה שלך אל מול עדת גברים מסוקסים וסקסיים בטירוף ודובון...
426

תשמע חבוב אני יבוא לשם רק בגלל דבר1

ה א ו פ נ ו ע י ם , סתם וגם כדי ללמוד עוד דברים שאני יכולה ללמוד מגברים מסוסקים וסקסיים לא בהכרח במישור המיני! אל הספוטיבי יותר. שכן אולי הגבר ישאר בלי אבר!

STIVENZ 426

New member
מי אמר מישור מיני????

בואי לצ´אט.. נדבר רק במישור הפילוסופי.. אגב- אני רק צוחק. אל תקחי ברצינות כל דבר שלי.. מבטיחים לא לנסות להתחיל איתך.. אני ואדם בצ´אט מחכים לך יא עיוני..
426

למעלה