תהיות על אהבה

תהיות על אהבה

כשהייתי קטנה חשבתי לעצמי, למה אני בעצם מתכוונת כשאני אומרת אני אוהבת אותך? ואז הבנתי- אני אוהבת אותך כפי שאתה. פשוט מאוד. לפני כשבועיים חברה שלי שלחה לי מכתב בו היא הודיעה לי שהיא מוכנה הפעם, לאחר שנים להתמסר בכל ליבה לאהוב ליבה. לאהוב אותו כול כולה. אני קראתי את זה שוב ושוב ולא הבנתי... מה זה לא לאהוב כל כולך? ואז הבנתי מה היה כל כך שונה באהבה שלי לאנשים, למה היו שם אלמנטים שאנשים פחדו מהם כל כך. כי כשאני אוהבת, חזק, אני אוהבת עד הסוף, מפחיד אולי, אבל משכר. אמיתי הכי אמיתי. אותה חברה גם אמרה לי שהוא אמר לה לפני כמה זמן שהוא לא אוהב אותה יותר. זה משהו שאני עד עכשיו לא מצליחה להבין- מה זה לא אוהב אותה יותר? איך אפשר לא לאהוב כשאהבת? זה פשוט בלתי נתפס אצלי, גם האנשים שהכי אהבתי ובגדו בי בדרכים מאוד קשות אני יכולה למצוא בעצמי את האהבה שיש בי כלפיהם, אפילו שהיא דעכה עד מאוד, היא שם. האהבה לא יכולה למות. לא יודעת. אני פשוט לא יודעת להפסיק לאהוב. אני יודעת להתחיל... מגע הקסם!

sovlanit

New member
מגע הקסם 1,

דברייך גורמים לי לבדוק מחדש מושגים, להגדיר מונחים [רגשות] במילים... תודה לך על ששיתפת אותי . חיים מלאי אהבה ואושר מכל הסוגים. שבת שלום ומבורכת.

למעלה