תהיות לגבי העתיד...

סינית 2

New member
תהיות לגבי העתיד...

היי אני לומדת סינית ומזרח אסיה שנה ג' ובדיוק התחלתי לחשוב מה לעשות עם התואר הזה הלאה? אז חשבתי שאולי חברי הפורום בעלי ניסיון בסין, שחיים שם כמה שנים יוכלו לשתף אותי ואת הפורום בעיסוקכם בסין, כדי שאדע מה אפשר לעשות חוץ מלהיות איש עסקים (כי לא למדתי מנהל עסקים) או חוץ מללמד אנגלית (כי האנגלית שלי לא ברמה שאני יכולה ללמד)? חשבתי ליסוע לסין שנה הבאה כדי ללמוד סינית כי רק כך השפה שלי תשתפר וכך אוכל לדבר כמו שצריך וחוץ מזה חשבתי אולי ללמד עברית כי פגשתי כמה סינים באוניברסיטת שאנדונג שלומדים עברית ויהדות (מאוד הופתעתי שגיליתי את זה) אבל אשמח לשמוע על עוד כיוונים אפשריים!! :) תודה על כל עזרה!!

laoxuesheng

New member
תהיות לגבי העתיד2

אני גם לומד מזרח אסיה וסינית שנה ג, אני גם מרגיש כמוך. בנוסף אני לא חושב שצריך ללמוד מנהל עסקים בשביל להיות איש עסקים אבל אני גם לא חושב שצריך ללמוד סינית כדי לעשות עסקים עם סין. אין לי שום דבר בעל ערך לכתוב פה אז אני מקווה שאחרים יעזרו יותר. אני מבין שהיית בגינאן, שמעתי שכמעט באת לצינגדאו, זאת את?

Mei11

New member
את מתכוונת ל"קריירה" או

לעבודות סטודנטיאליות תוך כדי הלימודים בסין? אלו שני דברים שונים. מג'ינאן יש לנו אותם (ונדמה לי שמשרת לימוד העברית שם כבר תפוסה
)

סינית 2

New member
הכוונה לקריירה

התכנון הוא ללמוד שנה בסין ואין בעיה למצוא עבודות מזדמנות בדרך וגם אם לא-זה סוג של הפסקה לשפר את הסינית ולחשוב מה עושים הלאה השאלה מה באמת אפשר לעשות הלאה? לא הבנתי מי אלה בבלוג ששלחת? הם חיים בג'ינאן?

renjintso

New member
סינית זה לא מקצוע

אבל זה יכול להיות כלי עזר לעיסוקים כמעט מכל סוג. את יכולה לייבא מוצרי צריכה מסין, להיבא טבחים סינים ולפתוח מסעדה, לתת שירותי תרגום, לתווך בין משקיעים ישראלים ויעדי השקעה סינים (או להיפך), לנסות להצטרף לשירות הדיפלומטי, לעסוק בשיווק לסין, לייצג עובדים זרים, לייצג חברות, להמשיך לקריירה אקדמית... אלה רק כמה עיסוקים מקריים מתוך רשימה ארוכה, וכמו שאת רואה, אין שום קשר ביניהם. הבחירה תלויה בסוג העבודה שאת וראה את עצמך עושה ובכישורים והכשרה שיש לך מעבר לדיבור סינית.

למעלה