תהיות גיל ה-50.....

תהיות גיל ה-50.....

אז עברו עלי 50 שנה של צמיחה, העצמתי שני בנים לעצמאות, רכשתי שני מקצועות, עובדת ומשתכרת כראוי, ביליתי בארץ ובחו"ל, התקשקשתי.... ואפילו היום אני אדם חופשי..... הכל טוב....שקט..... ואפילו שיגרתי...... אז מה עכשיו???????????? חשבתי שיש שני טיפוסים בעולם הזה (תתקנו אותי אם טועה) השורד.... זהאלה שחיים את החיים מאירוע למשנהו הניצב.... נראה שכמוני שחייו שקטים ושגרתיים ודיי רגועים ?....... ולמען האמת יחד איתכם מחפשת לדעת ולשאול האם יש עוד טיפוס שאני לא מודעת לו? כי ללמוד עוד מקצוע..... לעסוק בעוד חוג יצירתי...... להיות בעוד חוג חברים ולהתקשקש ולהיות חלק בריכולים (איכס לא אוהבת) אז איזה טיפוס אותם השורדים, הניצבים, או משהו שתחדשו לי? אשמח אם תאירו את עיני ותעלו לי ראיונות כי דיי משעמם לי ולא מוצאת משהו שממש מעסיק אותי. דרך אגב אני מבלה 10 שעות כל יום בעבודה שמפרנסת ומעניקה לי ביטחון כלכלי, שאני נהנת ושמחה ממנה.

ye44

New member
תגידי מה אנחנו " בתיה עוזיאל " חפשי

זוגיות
את עובדת כמו חמור חוגים וכו' ומה זה נותן ? חוץ מלגרום לך לבזבז את הזמן ולהשכיח את הלבד ? תקני אותי אם אני טועה ואם אני טועה אז יש לך בעיה חמורה של היפראקטיביות קחי
מסוג ריטאלין זה יאזן אותך

חברה קדישא

חייבים לממן לך לימודי פסיכולוגיה. וביום קבלת התואר לפרסם בעיתון מודעת דרושים.........
זו,השקעה לטווח ארוך.

ye44

New member
YE בע"מ

יעוץ לאנשים חסרי עמוד שידרה
פתרונות יצירתיים לגרושים מתחילים או בהליכים,פתרונות לבעיות נפשיות ובעיות בזוגיות תשובה לכל שאלה
עוד לא הפנמת ? עשינו כבר דוקטורט במצבים נפשיים
חווינו הכל מכל והכל בחינם

תגיד

חוץ מלחלק תרופות לכל דיכפין מה עוד אתה עושה בשעות הפנאי? <מודיעה בזאת שאני נגד חלוקת תרופות בידי ye44 על כל צעד ושעל!!! אין לראות במידע המופיע כאן כחוות דעת מוסמכת ו/או ייעוץ ו/או המלצה מקצועית, אלא להתייחס לזה כהומור בלבד ובקצב הזה אני אשלח אותך ללמוד רוקחות
>

ye44

New member
שותה

, מבשל, עושה
,
שוטף כלים,מנקה את הבית,אוהב לטייל,צופה בליגת האלופות,אוהב מסעדות אוהב קולנוע והכי הכי אוהב להסתלבט על לימונרו
לצערכן אני תפוס
יש לראות במידע הזה חוות דעת מוסמכת ממי שחווה על בשרו נשים במצבים שונים ומשונים יש לקחת הכל ברצינות שלא תאמרו לא אמרתי לכם "

אני פשוט חייבת להגיב.....

תראה כשאדם בגילך מגיב תגובה כזו, נותר לי לרחם עליו.... ולומר ...טוב נו הוא...... (דחף הסביר) אבל רק לידיעתך..... אני מאלה שלא מאמינה בכדורים לכן אינני חולה ולא מתקררת, ולא...... הרבה הגוף שלי לומד להתגבר על הרבה חיידקים ובין היתר על יצורים כמוך חוזרת להסבר..... תבין אדם שמציע לאחרים טיפול כלשהו ובמקרה הזה כדורים כנראה שזה בא רק מניסיון אישי או מידיעה שטיפול כזה עוזר ומשליך לאחרים מעבר לזה אני מנסה לחשוב מה הסגנון והגישה הזו בתגובתך מעניקה לך... מה ? תחשוב ...... אני אגיד לך מה בעיניי אתה אדם חלש ומתנשא... ההתנשאות היא דרך להסתיר את חוסר הערכה והיכולת שלך להרשים אחרת אינני מבינה מדוע תתבטא כך אלי..... (בטח תגיד מי מדברת) אני שלא כמוך מעולם לא הצעתי לאחרים טיפול תרופתי אלא הצעתי דרכים מניסיוני האישי פרט לחולים האובססיביים שבחרתי לרדת ולהתנהל בשפה ובדרך שלהם ואני למדתי ואף הצטיינתי גם בשפה הזו עד שהוצאתי אותם בדעתם האם תרצה להצטרף לאותה קבוצה מסומנת אצלי???????????????? לא ממליצה לך..... ולהבא תשקול מילים וחזק את עצמך ותוציא את סגנון ההמלצה הזו מלשונך פעמים לקרוא אותך מציע הצעות כאלה זה כבר דורש טיפול... ראה הוזהרת!!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל זה לא יעזור לך - יש לו רשות לכתוב פה בפורום ככל העולה על רוחו ובכל דרך שהיא.

ye44

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

"גיסתנו" מעולם לא העלבתי וקיללתי,אני עונה בדרכי הצינית מי רוצה יפנים ומי שלא זב"שו, בפורומים וירטואלים צריך לקחת בחשבון תגובות מכל הסוגים אם את לא בנויה לזה ויש לך
חלש אז תמנעי מגלישה בפורום חבל שבגילך הצעיר תתחילי לבקר במחלקה הקרדיולוגית של "בית חולים מאיר "

ye44

New member
אני פשוט חייב להגיב לך

האמת כואבת
עכשיו לעניינו את כתבת שאת לא מוצאת מנוחה לנפשך, שחסר לך משהו בחיים, אם הטענה שלי כלפייך לא נכונה והדגשתי "תקני אותי עם אני טועה "
אז אין לי צל של ספק שאת
לא רגועה אז
מסוג ריטאלין עפ"י המלצת רופא תרגיע אותך
ולא מעולם לא התנסתי בתרופות זה הכל עפ"י חוות דעת של אחרים שסבלו מאותם סימפטומים
רצית חוות דעת מתושבי הפורום קיבלת, להבא אם את סובלת מרגשי וכו' את יכולה לעשות יוטרן לפורום המקביל
ואגב קיבלתי חוות דעת שאת נורמלית לחלוטין
אז חפשי זוגיות והכל יסתדר

שינית את המונחים......

"האמת כואבת"???????????????? איפה ראית שכתבתי "שאת לא מוצאת מנוחה לנפשך,"??????? כתבתי שיש לי תהיות ושיתפתי אותכם בלבטים שלי..... ועל איזה אמת כואבת אתה מדבר????? בקיצור רצוי וראוי שתכיר בעובדות שכשאתה קורא אתה מתחבר לעצמך ומגיב במהירות מתוך הצרכים והידע שלך לעצמך והעובדה שהפכת מילים פירשת ושפטת את מצבי ואפילו הצעת לי טיפול נו....מה יהיה איתך? אמרו פה שאתה ילד.... אני אומרת כנראה שנכון אתה חושב שלשלוח אנשים לקחת כדורים זה הומור ווירטואליה שכאן לא ממש זה וירטואליה ורצוי שתכבד את החברים כאן שאתה נפגש ומקבל זכות להיות חלק מהמשתתפים והחושפים מחייהם כאן בתקווה שיהיו כאלה שיגיבו באותו מכובדות כי גם אני יודעת להתנהל "כילדה" ובהומור שבסגנונך.... ולא כדאי לך להתנסות איתי.... מקווה שדו שיח בינינו הבהרנו ואתה......... תשנה גישה ותמנע שוב להתבטא כך ואאחל לך בהצלחה

ye44

New member
בהחלט את מה זה צודקת

את רגועה ושלמה עם עצמך והכל תקין ואין מועקות ואין תהיות
ברור שהאמת כואבת
כי אם לא, לא היית מתייחסת להבחנה שלי עלייך
אם
לא עושים לך טוב, אז אולי ייעוץ מקצועי על ספה של דיואני סנטר אצל הפסיכולוג יועיל לך
אני עונה במהירות כי אני חד כתער, הכל מניסיון של אחרות

בקריאה שניה אוכל לומר לך שאתה חצוף.....

והחלטתי שמיותר להתייחס אליך וגם להאיר ולהעיר על סגנונך.

ye44

New member
בקריאה שנייה אוכל לומר לך שאת

אישה טובה, שחשוב להתייחס לפוסט שכתבת כי זה לא נעים שלא מתיחסים זה יוצר מועקות

ye44

New member
בקריאה שלישית החלטתי לנסוע לכפר קאסם

ולהיכנס לאחת מרשת החנויות של " ZER4USUF " ולקנות לך
רק שתירגעי

למעלה