תהיה...

Human Nature

New member
תהיה...

ביוני יתחיל ערוץ "ביפ" (40 בממיר הדיגיטלי של הכבלים) לשדר את "רק בישראל" מההתחלה. אני שמח על ההחלטה של קשת לשדר את רב"י ב"ביפ" בשעה נורמלית (יש לשער), רק עלולה להתעורר בעיה אחת. אם השידורים יכללו את העונה האחרונה (וסביר להניח שזה יקרה) הם יגיעו לתכנית שבה צוחקים על אילן רמון, להזכירכם- האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל שניסיון חזרתו לאדמה לא הסתיים בטוב. מה אז יקרה? האם "ביפ" יהיה הערוץ החתרני שהיה בתחילת דרכו ("היום ילדים, נלמד להכין עוגת סמים!"), או שהוא ינקוט בקו בוגר-מתחסד ויצנזר את הפרק האמור? ומה לדעתכם צריך לקרות?

עמיתוש

New member
אני חושב -

שהם לא צריכים לשדר את זה. עם כל הכבוד לערוץ (שדווקא מה שאני אוהב בו שהוא קצת יותר חוצפן ופרובקטיבי מערוצים אחרים) הזה, אני חושב שבאמת לא צריך לשדר את התוכנית הזאת. אבל אני לא בטוח שאני צודק. מה אתם חושבים?
.

ברור שלשדר. ../images/Emo16.gif

ולמטה כתובית של "קשת" (
) {שאגב, חצי מהגרפיקה מועתקת כמעט במדוייק מ-NBC האמריקאית) "התוכנית צולמה ושודרה לפני אסון מעבורת קולומביה".
ניר

PopPy

New member
הממ.. עד שהם יגיעו לעונה הנוכחית

יקח להם הרבה זמן- יש בערך 20-25 תוכניות בכל עונה, ובהנחה שיתחילו בשידור ביוני על בסיס יומי, יקח להם כמה חודשים לגמור את השידורים, כך שכשנגיע לשידור התוכנית הזו זה יקרה פחות או יותר שנה אחרי האסון, שזה בהחלט קרוב מדי לתאריך כדי לצחוק על הנושא, גם אם הדברים שודרו וצולמו קודם. אני חושבת שהם יחליטו לוותר על השידור ולדלג על התוכנית, ודווקא חבל, כי עיקר הצחוק בתוכנית היה על עצם רעיון ה"הישראלי הראשון בחלל" וכל הבלגן שמסביב ולא על אילן רמון ז"ל עצמו, וזו גם הייתה התוכנית הראשונה שהשתתפנו בה כקהל והצטלמנו עם אורנה, וכמובן שהיתה את הספירה לאחור בלובי, למי שזוכר.

Princess Aya

New member
אני חושבת שצריך פשוט לדלג על הפרק..

של האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל, כי באמת זה היה אירוע מאוד עצוב (לפחות בשבילי)וכל הקטע של לחזור ולראות איך צחקו על אדם שהוא בעצם ז"ל זה יהיה נורא... וערוץ ביפ צריך להשאר כמו שהוא היה בלי צנזורות!!! (רק על מה שהזכרתי למעלה, לכל דבר צריך להיות גבולות, לא?)

mishmesh

New member
לפי דעתי הם צריכים לשדר את התוכנית

הזו, ופשוט לדלג על הקטעים שאילן רמון מוזכר בהם או משהו.

למעלה