תהיה

The Snow fox

New member
תהיה

נורא קטנוני, אבל במילא שומם כאן. מה לעזאזל הגובה של טיריון? מרטין לא מפסיק לסתור את עצמו. מצד אחד, בחתונה של סאנסה וטיריון בכרך א' בספר השלישי, מתואר כי טיריון לא יכול להוריד/לשים (אני לא זוכר בדיוק את הפרטים) את הגלימה של סאנסה כי היא גבוהה ממנו ברגל וחצי-> חצי מטר (בלי קשר- איכסהה, סאנסה הייתה ממש ממש מגעילה בקטע הזה). נניח וסאנסה מטר שבעים, זה גבוה, אבל בכוונה אני לוקח אפשרות רחבה, מה שאומר שטיריון הוא בערך מטר ועשרים. מצד שני, בכרך ב' של הספר השלישי מתואר נער נושא כלים בן 14 (אני לא זוכר בדיוק, קראתי את זה לפני כמה שבועות טובים) שנמוך בקצת מטיריון (אך לא מדובר בעניין, חריג , טיריון נאנח שבקרוב גם ילד זה יעקוף אותו). ילד בן 14 בגובה 120?! אני נחשב נמוך, אני בערך בגיל הזה ואני מטר שישים. בנוסף, הספר מלא בהתנדודיות ותיאורים סותרים של הגובה של טיריון, זה לא כזה משנה, ולא ראוי להודעה כזאת ארוכה ומצערת, אבל חבל שדווקא כזה דבר קטן יפגם בספר. שמרטים פשוט ייסגור על הגובה של טיריון וככה הוא יוכל לתת התייחסות הגיונית לגובה שלו. all things said and done.

YanivLib

New member
מה זה משנה?

מרטין לא יודע מה הגובה של טיריון, באותה מידה שהוא לא יודע מה המרחק בין ווינטרפל לקן נשרים. הוא נותן הערכה של כמה ימי רכיבה לפה או לשם, וזהו. באותה מידה הוא לפעמים מציין כמה דברים נמוכים או גבוהים יותר מטיריון. לפעמים זה יוצר אי התאמה פה ושם -- אבל למי לעזאזל אכפת?

למעלה