תהיה.

באופן מאד מפתיע...

...אני מסכים עם אנוש. אני חושב שהערצת כלי נשק זה חולני. זכותך לאהוב את מה שאתה רוצה אבל זה עדין חולני. מילא לחשוב שמכוניות זה דבר מגניב וסקסי, אני מוכן לקבל את זה באיזושהי דרך מעוותת. אבל כלי-נשק? זה מזכיר לי את חברים שלי שלפני איזה חודשיים ישבו ביחד והסתכלו בספר של דגמי אקדחים. נשק הוא לא דבר מגניב! אנשים משתמשים בנשק בשביל להטיל מום והרוג אנשים אחרים. נכון, השימוש בו בסיטואציות מסויימות הכרחי אבל לסגוד לו?! כל אותם ימנים הפוקדים את הפורום הזה, אל תאמרו לי בבקשה שאין הדרדרות מוסרית ושהכיבוש אינו משחית אוקיי... הנה דוגמא חיה בשבילכם.

לפי מה אתה מבסס את ההנחה...

שהערצתו של דת´הטרד לכלי נשק מונעת מהכיבוש הישראלי? דוגמאות להשחתה המוסרית שחוללו (ועדיין מחוללות) 35 שנות הכיבוש הישראלי יש, לצערי, די ומספיק, אין צורך לאנוס כל אימת מוסר מושחתת (לטעמך) במדינה זו על הכיבוש הישראלי...

תגובה...

לפי דעתי ההערצה החולנית הזו של דת´הטרד (והוא ממש לא היחיד) היא חלק מהלך הרוח החברתי. זה נכון שגלובאלית אנו חיים בזמנים אלימים יותר - ילדים צופים מגיל צעיר בתכניות בעלות תכנים אלימים ולא חינוכיים וכו´ וכו´ וכו´. אולם דעתי היא שספציפית בארץ הכיבוש בהחלט תרם להפוך את החברה שלנו לאלימה ומיליטנטית והיכן שנשמעות קריאות למוות ולקטל בכל פינה, כך גדל ילד ומפתח הערצה מעוותת שכזו.

Deathatred

New member
שאני אבין, אתה קורא לי חולני?

ושוב - הדחפור לא מוגדר ככלי נשק. ואם בזכותו ניצלו עשרות מחיי חיילנו - כולל קרובי משפחה שלי ששירתו שם - אז מגיע לדי-ניינרים כל הכבוד והכרת תודה על הגבורה שלהם שם תחת אש. וכן, ה D9 זה כלי אדיר - הן מבחינת הנתונים שלו והן מבחינת הביצועים שהוא הפגין בג´נין. ורק שתדע - הדי-ניינרים לא הורסים סתם! אצלם מפעיל טוב הוא אחד שגורם הכי פחות נזק ועושה את העבודה "מינימום הרס. נטו. מקצועי." ובקשר למילטנטיות של החברה - שים לב שאנחנו מבין המדינות היחידות שמצויים תחת איום קיומי זה 54 שנה ונתונים להתקפות טרור בלתי פוסקות ומה לעשות כשהאויב כל שונא אותך - גם אתה שונא אותו. ושאלה אחרונה: האם אתה קורא לי חולני/מעוות ?

stavg

New member
חבל...

שזה מה שגורם לך להרגיש גאה. מכונת הרג.....

Deathatred

New member
רק שתדעי

באופן עקרוני, דחפור הוא לא מכונת הרג. למעשה, הוא הצליח להכריע את המלחמה בג´נין מבלי להרוג כמעט אף אחד (חוץ מכמה מחבלים מטומטמים שלא הסגירו את עצמם כאשר צה"ל איים שאם הם לא יכנעו הוא יקבור אותם בהריסות בית התופת בו הם מתבצרים - אני אישית לא מרחם עליהם).

מור ק

New member
מא"ג שולט!

(אני גם יודעת לפרק ולהרכיב מא"ג, כן כן... :) אוהבת מור(צ´ו) (המתנקש המאויים זה מהציור של הפיכסה ההוא?)

CANDY MAN

New member
מה עדיף בר רפאלי? או D-9?

בטח שה- D-9!!!!!!!!! קראתי את הכתבה ואני מוכרך לציין שכל מה שהוא כתב נכון! מדובר ברכב משוריין עם 470 כוחות סוס ו70 טון של פלדה טהורה. אתם יכולים לזלזל ואתם יכולים להמשיך לצחוק אבל הוא אחד הסיבות היחידות שצה"ל לא ספג לפחות עוד 40 אבידות. אני לא הולך להתווכח איתכם בכלל על הצורך שהיה במבצע "חומת מגן" כי אין ספק שהוא היה מוצדק מכל סיבה אפשרית והוא היה גם מוצלח מכל סיבה אפשרית. אבל אנחנו יוצאים מנוקדת הנחה שהמבצע היה כבר ולכולנו איכפת מחיי הלוחמים של צה"ל ומחייהם של אזרחים חפים מפשע בג´נין (רק שתדעו שהוא הרס גם בתים של אזרחים שהיו מלאים בחומר נפץ וברגע שאזרח פלשתינאי היה נכנס לביתו כל הבניין היה מתפוצץ בכל מקרה) אז רק שתדעו שה- D-9 באמת הציל הרבה חיי אדם ואם מישהו בוחר להעריץ אותו אז זה זכותו, ולא חייבים להתלהם ישר כמו איזה חבורה של ממורמרים...

דחפור יביא שלום

במסגרת התפכחות השמאל הישראלי בכלל ונוער מרצ בפרט, גיבשתי הצעה לישיבת מזכירות נוער מרצ. אנסה להסביר אותה בקצרה, בבקשה המנעו מהתנגדות. נוער מרצ יצא בימים הקרובים בקמפיין חדש: "דחפור יביא שלום" בין אלפי הסטיקרים שיופצו במסגרת הקמפיין יהיה ניתן למצוא את: "יש לי בטחון בשלום של דחפור" "הלב אומר דחפור" "דחפור עכשיו" "דחפור דחפור" "דחפור דחפור שלום" "דחפור? שלום שלום, דחפור! שלום." "דחפור" "ערבי גבר ערבי בקבר" כל הסטיקרים יעוצבו בצבעי כחול לבן הצעת התפכחות נוספת:

Deathatred

New member
הנה כמה סטיקרים שבאמת כדאי להדפיס

"כשהדחפור בשטח - המחבלים במתח!" Rabin: "We want peace of the braves." Arafat: "I´ll give you peace of the graves." h "כניעה אינה ערובה לשלום!" "לנו יש את הנשיא קצב. לפלשתינאים יש נשיא קצב." "
הלב אומר תודה לכוחות הביטחון וההצלה
" (אופס, כבר יש את זה) "ערפאת, אם לא תפסיק את הטרור לא נתמוך בך - השמאל הישראלי" (כן בטח) "הארץ - עיתון לאנשים שחושבים את עצמם" "שלום עם ערפאת - שווה לי לת*ת" (נא לקרוא במבטא אשכנזי גלותי) "מי שמרחם על האכזריים מתאכזר לרחמנים"

למעלה