תהיה שעלתה לי...

תהיה שעלתה לי...

היי!

הרגע ראיתי את הפרק שהפסדתי אתמול, ובסופו עלתה בראשי תהיה, מעניין אם מישהו יודע: מה עושים הזוגות שהודחו בעת המירוץ? הם חוזרים לארץ? קצת בעייתי, לא? כי אז המשפחה שלהם והסביבה יודעים שהודחו...או שהם נשארים בחו"ל? ואם בחו"ל, אז באיזה חו"ל? הולכים מארץ לארץ עם שאר הזוגות ופשוט נשארים במלון, או שתוקעים אותם באיזו נקודה נידחת עד לרגע הסיום?
בדומה להישרדות, שאומרים שכולם נשארים על הסט של ההפקה (בייחוד מהרגע שעוברים להיות בחבר המושבעים או איך שלא קוראים לזה), האם גם במירוץ למיליון הזוגות ממשיכים להתנייד אחרי כל אלה שעדיין במירוץ, ועוברים עם כל ההפקה מארץ לארץ?

אני זוכרת שבפרק הסיום של העונה הקודמת שכל הזוגות חיכו בנקודת הסיום האחרונה לקבל את השלישייה האחרונה. האם הם הוטסו מהארץ לנקודת הסיום?

סתם, מעניין אותי...

לעונים תודה

choco2602

New member
לגבי נקודת הסיום

אני יודעת בוודאות שמטיסים אותם לארץ. בעונה הראשונה נראה לי אפילו הראו חלק מהמתמודדים נוסעים ברחבי הארץ לחלק הזמנות לשאר המתמודדים עם כרטיסי טיסה.
לדעתי הם חוזרים לארץ ושומרים על סודיות כמה שאפשר..

אורישקי

New member
אני חושב שאו שמאכסנים אותם במלון במקום שבו הם

הודחו.או שמחזירים אותם לארץ.
בגלל שבארץ מצלמים את הגמר אחרי הצילומים של העונה זה הולך אחרת - אבל הם תמיד טסים לנקודת הסיום האחרונה כי תמיד הם מחכים לזוגות האחרונים בנקודת הגמר.

choco2602

New member
לא נראה לי שישאירו אותם בחו"ל

אחרת זוגות יתחילו לרצות להיות מודחים לטייל קצת חח

מהההה

כאילו מסיימים את כל הצילומים עד שיודעים מי בגמר, ואז עושים הפסקה ומצלמים במיוחד את הגמר?
זה נשמע הזוי!
זה לא הישרדות שעושים באולפן...

איזה מוזר!
נניח שזה בהפרש של חצי שנה, הולכת כל המוטיבציה! נגיד שלאנשים קרו דברים בחיים בזמן הזה...איזה מוזר...

choco2602

New member
הם לא עושים הפסקה..

פשוט בינתיים עד שמגיעים לגמר חלק מהזוגות כבר הודחו וחזרו הביתה. אז כשמגיע רגע הגמר מטיסים אותם בחזרה.
אין הפסקה בשביל הזוגות שהגיעו בגמר..

סבבי את זה הבנתי,

אבל מה עושים איתם?
הם מסתובבים להם בבית וכולם יודעים שהם כבר הודחו?

האמת היא שבעונה הקודמת אני זוכרת קטע בסינגפור, אולי, שענהאל ועקיבא הסתובבו להם ופתאום זיהו אותם אנשים ישראלים ברחוב, ואמרו להם שהם רואים המירוץ למיליון ובהצלחה. קטע כזה!

זה אומר שממש לאחרונה הזניקו אותם ועכשיו זה יחסית תכוף? כלומר, למשל צילמו לפני חודש בערך ועכשיו כבר משדרים?

אורישקי

New member
יש הפסקה, בישראל את קטע הגמר

הם תמיד מצלמים כבר במהלך העונה - בעונה השנייה צילמו את קטע הגמר כשהתוכנית הייתה בערך בפיינל 6 והם כולם טסו לשם לצילומים.
טימטום אמיתי.

אורישקי

New member
זה ממש דפוק, אבל הם אומרים שזה כדי

"להימנע מספוילרים"
מה שמצחיק זה שבשנה שעברה אחרי הצילומים כולם שמעו על זה שבר ואינה מנצחות, אבל בספוילרים לפני כן לא היו בכלל.
מקווה שהשנה שינו את זה

לי הספיקה תמונה של בר עושה שופינג עצבני

בכיכר המדינה כדי להבין שיש כאן כנראה רמז...
בתור מישהי ציירת בת 23 מנתניה...

למרות שכל הספוילרים לא ישנו כלום כי זה היה בלתי צפוי בעליל

אורישקי

New member
חחחחחחחחחחח דווקא הבנתי שהיא

מרוויחה לא רע על התמונות שהיא מוכרתה

גםצופה

Member
מנהל
ניסו לתרץ את זה

שהזוגות קיבלו כסף על העליה לגמר...
אם כי באותה תקופה אמרו שגם עקיבא וענהאל במסע קניות מטורף...

למעלה