תהיה שלי

vaselius

New member
תהיה שלי

תהיה שלי היא אמרה לי, תהיה שלי תתמסר לי עד כלות הנשימה, היה לי לכלי לגילויים מסעירים למימוש עינוגים, אני אוביל ואפתיע והפעם אתה תרגיש מה זה שיכרון חושים אמיתי.......... אהיה שלך בחדר האפלולי. פניך הבהירות מוארות לאורו של צרור נרות מהבהבים וריח קטורת מתקתקה נידף באויר, אני שוכב מולך ערום כביום הוולדי מלבד אגלי מים שקופים וטהורים שטרם ייבשו ממקלחת חפוזה הזולגים לאורך בטן שטוחה, ונצברים במקום מוצנע, עיני מכוסות במצנפת כהה, ידיי כפותות בחבל איתן, רגלי כבולות בפישוק לצידיי, שוכב בציפיה דרוכה לנשיפה מתוקה ממגע לשון רטובה החוקרת בנבכי זכרותי מתמסר לך עד כלות נשימתי נתון בידייך אסיר למאווייך לידיים המלטפות לציפורניים השורטות צופה בדריכות לבאות

vaselius

New member
את מתקרבת אלי

חזה אל חזה שדייך הרכים פטמותיך הזקורות, מתחככים איתי, משרטטים גלים של צמרמורת לאורך גופי, פניי עוטות בנשימתך הזכה, לשון רטובה מפשקת את שפתיי, ובעוד רגע שפתינו נצמדות, ולשונותינו פוצחות במחול מטורף, לרגע הזמן עוצר הרגע נחרט לעד, נשיקה עיוורת ורווית תאווה

vaselius

New member
נצמדת אלי

מצמידה אגנך אל שלי שפתייך הלחות עוטפות את איברי כיפתו מענג את כפתור תשוקתך, וריח כבד של עונג נידף באויר. אצבעותייך פרושות לצידיי חזי, ציפורנייך חופרות בבשרי כמו להבי מחרשה בוהקת באדמה הפוריה. אני נאנק מעוצמת הכאב והעונג שאני חש ומעניק, נפרדת לרגע, מלבישה קונדום דק על האיבר הזקור ומכוונת אותנו אל פתח ערוותך, נשאב פנימה בתנועה חדה, צולל למעמקיך כמו שאת כה אוהבת, וכמו שרק אני יכול, רוכנת עלי, רוכבת אותי, רוקדת איתי מחול של אהבה ושל תשוקה, ביחד אל הנירוונה המיוחלת והמיוחדת לך ולי

vaselius

New member
ממממממממממ

תודה מתוקה
גמני מקווה שלא יגמר

בינות שיחי יסמין

בינות שיחי היסמין יש לי ספסל עץ קסום אותו הזמנתי לשבת עמי את ראשי הנחתי על כתפו את ידי בידו הפקדתי צופים בחמה השוקעת אי שם במערב נמצא הים מבתוננים בשמש הכתומה איך היא מתקרבת את הים נושקת למים בכחולים ובמהרה נבלעת בתוכם והשמיים מביטים ומסמיקים נצבעים בוורוד מקסים ואנו מסמיקים ומתנשקים

למעלה