תהיה שיש לי..

פרוכטמן

New member
לא מזמן

לפני שבועיים בערך עברתי פעולה עם השיר יושב על הגדר. מה שאני מנסה להגיד זה שהתוכן הזה מתאים יותר לאנשים בשכבה הבוגרת לדעתי. לגבי פסטיגלים - יש בקן צוות הצוות נקרא צוות ספ"ם [סיפור מסגרת], מטרתו של הצוות היא לארגן את כל מה שאמרת למעלה. אם זה תחפושות, תפאורה, משחק - הכל זה אנחנו. אנחנו כרגע בשלבים של העלאת מחזמר [!] בקן, אבל נתקלים בקשיים שונים. אני כיו"ר הצוות מבין את מה שאת אומרת, גם משום שאני עוסק בזה ויודע כמה ילדים נהנים מלצפות מזה, ואני גם מבין כמה ילדים יוכלו להנות מהעשייה. אעלה את הנושא בישיבת הצוות הבאה. עלי והגשימי. פרוכטמן.

אף אחד לא אמר שבגלל שיש שכבות שקשה איתן

הם לא עושים כלום. בתור אחת שרואה פעולות של אחרים, גם אם יכינו פעולה עם המסר הכי חשוב, החניכים לא יקשיבו/ לא יתעניינו/ יהרסו את הפעולה/ יברחו מהקן כי זה מצחיק. יש פעמים גם שהמדריכים משקיעים בפעולה חשובה, והחניכים הורסים את הכל. זה לא אומר שהמדריכים לא משקיעים. שמתי לב שחשוב לך התרומה לקהילה, אבל זכרי שאנחנו מעבירים גם נושאים חשובים אחרים. למדריכים יש פעולות מסודרות משל עצמם כמו לחניכים גם פעמיים בשבוע. ומי שמדריך אותם אלו הקומונרים, [בני 18-19] כל מי שבתנועה הוא קודם כל חניך. אפילו הקומונרים עוד עוברים פעמיים בשבוע יום עם המחוז והגרעין שלהם. למדריכים יש מש"צים [מלווי שכבה צעירה] וקמש"צים [קומונרים מלווי שכבה צעירה] שיכולים לעזור להם בבעיות וכו. זהלא שאין להם את האפשרות להעזר במישהו בבעיות שבקבוצה.. ויש גם ישיבות מדצים, וישיבות צוות כמו שכבר נאמר, בקן היו התרמות של כסף בבתים, ויצאו המון חניכים, וגם אספנו בגדים ואוכל לפליטי דרפור סופשבוע רגוע. עלי והגשימי

למעלה