תהיה פיצפונת

muldercrushed

New member
תהיה פיצפונת

האם ג'יליאן נמוכה או שיש לה פשוט נטייה לשחק עם שחקנים שגבוהים ממנה לפחות בראש?

o n o f f

New member
יחי הנמוכים!

אכן היא נמוכה כלומר יחסית לשחקנית בהולווד לא משהו חריג אם אני לא טוע היא מטר 60 או משהו כזה...

Gilliana

New member
את לא נחשבת נמוכה

מה את מתרגשת? את אפילו גבוהה לגילך ובהתחשב בכך שעוד תגבהי - על מה בדיוק את מדברת? איפה ההשוואה כאן בכלל?

muldercrushed

New member
אני לא כזו גבוהה...

אבל יכול להיות שאני כן גבוהה ואני פשוט משווה את עצמי לבנות מהכיתה שלי... (יש לי ילדה בכיתה עם גובה של מטר שבעים וארבע)

אופק זאת לא פונקציה

גם אצלי היו כמה בנות מאוד גבוהות בכיתה ואחר כך כשגדלנו הן נשארו באותו גובה וכל השאר גבהו.. לדעתי את גבוהה בדיוק בגובה המתאים ...

Gilliana

New member
אפילו טיפה פחות - 1.59

הגובה המדווח שלה הוא 5.3 פיט, שזה בתרגום לשיטה המטרית מטר ו-59 ס"מ.

orityemini

New member
הגובה האמיתי שלה הוא 5.2

או לפחות עד כמה שידוע לי...5.3 היה הגובה של סקאלי...כן כן...מסתבר שהן לא באותו גובה

orityemini

New member
אה ועוד משהו...

הבחורה באמת פיצפונת במציאות והכינוי petite בפיקים של תיקים מתאים לה בהחלט.

1Shir

New member
זה מעצבן אותי

זה אולי קצת חושפני מדי לומר אבל בגלל שסקאלי נהייתה לי בעל כורחי די מודל לחיקוי בקטעים האלה זה מציק לי שאני ממש לא דומה לה.. ואני גם בחיים לא אהיה.. אני יותר בכיוון של בגובה של אופק בערך..

orityemini

New member
נדמה לי שרוב האנשים בפורום

יותר גבוהים ממנה. מה שכן, היא באמת קטנה, אבל קומפטית. זה בסך הכול גובה סבבה. וגם הגובה של אופק ושלך שיר סבבה
. יש יתרונות וחסרונות בלהיות גבוה יותר או גבוה פחות. גבהי המשוער אמור להיות 165 ואין לי שום תלונות :D ושיר, גם אם סקאלי היא מודל לחיקוי בשבילך, הרי זה נובע מההתנהגות ומהאופי של הדמות ולא מהמאפיינים הפיזיים לא?, אז את באמת לא צריכה להצטער....

Gilliana

New member
רוצה להתחלף? ../images/Emo13.gif

או יותר נכון, תביאי קצת סנטימטרים - אני מאד לא מרוצה מה-1.63 שלי. רק שלא תהיי לנו ג'ינג'ית פתאום...

1Shir

New member
כמו שאת מכירה אותי

הסיכוי שאני אצבע שיער הוא אפסי.. וגם אם אני אצבע - אני חושבת שזה יהיה לבלונדיני.. אני סתם במשבר זהות מתמשך

muldercrushed

New member
אני בהלם!!!!!!!!

גם עלי עברה תקופה כזו ויש לי אפילו תרופת סבתא לעניין הזה!!!

muldercrushed

New member
לעשות דברים בסגנון של...

פוזות מול המראה, לרקוד לבד בבית וכאלה ונשבעת לך שזה עובד!!

למעלה