תהיה לי גיסה חדשה

מצב
הנושא נעול.

rachel or

New member
תהיה לי גיסה חדשה

תהיה לי גיסה חדשה
לעת עתה היא רק מלגי"ת ( מיועדת להיות גיסה ) ואני באמת שמחה עם בעלי ואחיו אז למה אני בוכה? רחלי

שיר5520

New member
אוי רחלי...

תהיה לי גיסה חדשה
לעת עתה היא רק מלגי"ת ( מיועדת להיות גיסה ) ואני באמת שמחה עם בעלי ואחיו אז למה אני בוכה? רחלי
אוי רחלי...
יש לי הרגשה שאין לכם ברירה אלא להתחיל בטיפולים. עושה רושם שהעניין פשוט לא נותן לך מנוח ואם כך, אולי זה שתהיו בדרך לפתרון זה יעזור. לא יודעת אם מה שאני מציעה לך נכון, אבל יש לי הרגשה כזו שבכלל לא משנה אם התחלתם או לא בטיפולים - בכל מקרה אתם כבר בפנים. אולי עדיף להתחיל... אני יודעת שאת מפחדת, אבל זה באמת לא כל כך נורא ואנחנו כאן בשבילך!

ayoosh

New member
חמודה, שולחת ../images/Emo24.gif גדול...

תהיה לי גיסה חדשה
חמודה, שולחת
גדול...
זה מסוג הדברים האלה שפותחים את שערי הדמעות שלנו...לא? שמחות של אנשים קרובים, והכמיהה לשמחה משלנו... שהשמחה שלכם (חוץ מזה שמצאתם אחד את השני וטוב לכם כ"כ ביחד...
וזה מאוד מאוד חשוב
) תגיע בלי מכשולים והכי חלק שיש... ושוב שולחת
...

rachel or

New member
דיברתי עם בעלי

תהיה לי גיסה חדשה
דיברתי עם בעלי
הפחד היה שזה ילחיץ אותו והוא ידחוף אותי מהר מידי אבל הוא הבטיח לי שזה לא ישנה ונלך בקצב שלנו אז נרגעתי קצת למרות שזה כנראה ידחוף אותי אוהבת אותכם רחלי

מצב
הנושא נעול.
למעלה