תהיה ותאוריה

Boran

New member
תהיה ותאוריה

האם לדעתכם ניתן להנות מריאליטי כאשר אין לכם פיבוריט? לפי דעתי לא. אלא אם כן הסדרה עשויה בצורה ממש, ממש טובה. אני אדגים: "קנדיאן איידול" צפיתי בסדרה, כאשר כל פעם שפייבוריט עף אני מוצא אחד אחר לתמוך בו. השופטים הדבילים, והקנדים העוד יותר דבילים, העיפו את כל הזמרים הטובים, והחל מהפיינל 4 הפסקתי לראות. כנ"ל לגבי ביג בראדר 4: העונה היתה יבשה אבל לא נטולת פייבוריטים. וכאשר הפייבוריט האחרון שהיה לי עף במקום 3, ונשארו שתיים שדי שנואות עליי במקום 2, פשוט לא עניין אותי לראות את הגמר. ורבאק- זה הפינאלה. מה דעתכם? האם אפשר להנות מסדרת ריאליטי כשאין לכם פייבוריט, במי לתמוך ולקוות שיצליח?

n l m

New member
כן

לי אמנם יש פייבוריט בכל תכנית ואני לא מסוגל ממש להבין אותך כי שלי מגיעים בכלל דיי גבוה אבל לעיתים רחוקות כשהפייבוריטים שלי עפים מוקדם אני מודה זה מבאס אבל עדיין יש עניין בסדרה לא הנאה כמו כשיש במי לתמוך והכל אבל עדיין יש סקרנות ומקווים "הלוואיי שהפחות שנוא עליי לנצח והדפוק הזה ייפול" או דברים כאלו אצלי זה או שאני מתרגש מהתחלה ועד הסוף מהתכנית (יש יותר מדיי כאלו) או שלא מתעניין בכלל מהפרק הראשון וממשיך לצפות רק בגלל שזה ריאליטי: ג'ו מיליונר, קחי אותי שרון, האקדמיה לצחוק

Boran

New member
זהו, ש..

אני לא מדבר על "הלוואי שהפחות שנוא עליי ינצח" כי זה פייבוריט מצב שפשוט לא אכפת לך מי ינצח, לא אכפת לך מה יקרה, ואין לך שום עניין בצפיה יותר.

Outlast

New member
אממ.. אני מנסה לחשוב,

ומה שעולה לי זה כוכבד נולד של לפני שבוע- היו שלושה מתמודדים, ופשוט לא היה אכפת לי מי יעלה, בקטע כזה אני פשוט רוצה שהטוב ביותר ינצח, ושמחתי שככה היה. כשמעורב הפייבוריט שלך יש יותר מתח, זה כן, אבל גם כשאין- זה לא הפריע לי להנות מאוד מהתכנית.

בוביץ

New member
לא. ככה זה היה לי בעונה ה3 של

אמריקן איידול. נמאסה עלי בהתחלה(שלב האודישנים והקבוצות) לא היו לי חביבים ופייבוריט. ואז גניפר האדסון המקסימה באה ושרה מדבים והעיפו אותה. וזהו אין יותר מישהו אהוב ואז טוטאלית נשבר לי לראות את העונה השלישית של אמריקן איידול

ברור שאי אפשר להנות בלי פייבוריט...

כל תכנית ריאלטי יש לי פייבוריט וכל אני נהנה יותר.. אמריקן איידול הפסקתי לראות אחרי פרק כי הפייבוריט שלי עף..

n l m

New member
איך אתם יכולים להפסיק לצפות?

אתם רוצים להגיד לי שאין לכם אפילו סקרנות קטנה לגביי מי ינצח? או בכלל מה ייקרה בסדרה? אתם רוצים לומר לי שהתוכן של הסדרה בכלל לא מעניין אתכם אלה רק האנשים? ובכלל נצא לרגע מהנושא של "הנאה" הייתה פעם איזושהיא תכנית מטומתמת עם דנה דבורין עם זוגות שכבולים אחד לשני או משהו כזה ובלה בלה בלה, בקיצור גם האנשים היו עלובים גם התוכן היה עלוב, אבל אני בכל זאת ראיתי את זה כל יום ב12 בליילה למרות שזה היה יום לפניי לימודים, למרות שהייתי עייף ולמרות שממש ממש לא נהיינתי מהצפייה בזבל הזה ראיתי רק בגלל שהיה בזה קמצוץ ריאליטי וזה לא רק אני אמא שלי לא סובלת סטנדאפ ומערכונים וקטעים מהסוג הזה אבל בכל זאת כל פעם שיצאה לסרט עם אבי בקשה שאקליט לה האקדמיה והיא עיוותה את הפרצוף כשהיא ראתה את זה שמתי לב אליה אבל בכל זאת המשיכה אז סלחו לי שאני המום והכל אבל איך אפשר לא להתמכר לתכנית ריאליטי כל תכנית ותזכרו דיברתי התמכרות לא הנאה

dyrm1

New member
כן ולא

הרבה יותר מעניין לצפות בריאלטי כשיש פיבוריט, אבל גם אחרי שהוא עף אני ממשיך לצפות בתוכנית כדי לדעת איך דברים יסתיימו, אבל בפחות התלהבות. בד"כ גם אני ממליך פיבוריט חדש עם העפת הקודם. לפעמים המשימה קשה כי אין אף אחד מעניין בנמצא, ואז אני ממשיך לצפות ומאחל למי שאני לא אוהב שיעוף והסקרנות גורמת לי להמשיך לצפות. יוצא איכשהו שהפייבוריטים שלי בד"כ לא מאכזבים ונשארים עד הגמר. הישרדות אול-סטאר, היתה יוצאת דופן, מטעמי
לא ארחיב.

C o s m i C

New member
אין לי זמן לענות עכשיו אבל תגובה קצ

רה... "השופטים הדבילים, והקנדים העוד יותר דבילים" :(( נעלבתי!!! כשאני הייתי בקנדה בזמן העונה הצבעתי נון-סטופ לאודרי כי אחחח אנ יפשוט מתה עליה היא כ"כ טובה!!! וכשעזבתי אירגנתי את החברים שלי להצביע לה.. :D השופטים לא דבילים זה פשוט מוזר כי לא רגילים אליהם..רגילים לאמריקן איידול! פארלי הוא שופט פצצה. הכי טוב שם, לדעתי. זאק מצחיק כזה כי הוא ממש מנסה להיות סיימון לדעתי. אבל אני חייבת לאהוב אותו- הוא שולח את הילדים שלו לבתי ספר יהודיים. איזה יהודי חמודון ששופט בקנדיאן איידול סיימון וואנבי. זה חמוד לאללה. חחחחחח

Boran

New member
אודרי היתה פצצה

אבל תסלחי לי שאני מפקפק בשופטים, אם הם קוטלים אותה כל הזמן, ומתפלאים מכמה שגרי בילז וראיין מלקולם מעולים, כשיש להם קול של חגב והם יודעים לשיר כמו אריק שרון ביום רע

C o s m i C

New member
פארלי אהב אותה!! :)

אהבתי את גרי בילס...לדעתי היה צריך להיות גמר אודרי-גרי...ריאן...אה. הוא בסדר. חחחחחחחחחחחחחח----> "אריק שרון בים" אמא שלי חברה של פארלי והוא אמר לה שהשנה יש זמרים יותר טובים וכאלה...ויאייי כשאני אהיה בקנדה השנה אני אפגוש אותו ואלך לצילומים וכאלה! WOOHOO :)) הוא גם מוסר חג שבועות שמח.. (חחח היא הסבירה לו על החג והוא אמר לה למסור לי ולאחותי..חחחח)

למעלה