תהיה, וגילוי דעת.

מיה אחת

New member
תהיה, וגילוי דעת.

דבר ראשון הייתי רוצה לשאול: כמה מצביעי מרצ אכן משתתפים בפורום הזה? אמנם, הפורום הוא פורום "מרצ", אבל אני לתומי, קוראת בעיקר הודעות שמשמיצות את השמאל, או הודעות הקוראות למצביעי מרצ לתמוך בשינוי. כל הפרובוקטורים למיניהם- האמנם אתם סבורים שתצליחו לשכנע אותי ושכמותי, כי אנחנו טועים? אני לא מתייחסת לאיכות הטיעונים שאתם מעלים, אלא בפשטות, שואלת, לשם מה? האם באתם להתנגח בשמאל? האם אתם מתארים לעצמכם אדם שיכנס לביתו של זר, ויתחיל אוטומטית לבקר את כל מה שהוא עושה, את הדרך שבה הוא מחנך את ילדיו, מסדר את הרהיטים, את ההחלטות שהוא מקבל בעבודה, וכן הלאה? כיצד הייתם מגיבים לאדם כזה? אני באופן אישי, משתדלת להתייחס לטענות העולות כאן אחת אחת, ולהפריך אותן כמיטב יכולתי והבנתי. אף על פי כן, אני מודעת לעובדה המצערת שמרבית ההודעות הנ"ל נכתבו במטרה להתנגח בי ובשותפיי לדרך. ככלות הכל, האם הודעות נוסח: "כל השמאל זבל" הן אכן הודעות שאמורות לשכנע אותי בצדקתכם? או שמא לקומם ולהרגיז? החברה הישראלית מפולגת על ידי שנאת-חינם. האם לא הגיע הזמן להתבגר ולהבין שחרף דעותינו השונות, גם אני וגם אתם מעוניינים בסופו של דבר באותה מטרה, רווחת העם בישראל? אפשר ורצוי להתווכח. אבל להשמיץ ולהסית, בבקשה, לא בבית ספרנו.

Neta558

New member
יש כאן גם מצביעי מרצ...

אך אני מסכימה שלא הרבה יחסית לכמות המתנגדים שכותבים כאן. כתבתי את דעתי על איך שהפורום צריך להראות בהודעה אחרת. אני מקווה שבקרוב נראה כאן פורום שיתאים קצת יותר לתומכי מרצ ואת הדיונים האחרים שתנהלים פה נקיים בפורומים אחרים.

מיה אחת

New member
מקפיצה.

טרם זכיתי למענה הולם מאנשים שאינם תומכי מרצ. נראה לי הגיוני שכאשר אדם מגיע למקום מסוים כדי להסית ולנגח, הוא יוכל להשיב גם לשאלות כנות.

למעלה