תהיה בקשר לסנייפ

Jade E

New member
תהיה בקשר לסנייפ

בספר הרביעי, בפרק "אוכלי המוות", עמוד 589, כתוב: "הוא הגיע אל הרווח הגדול מכולם, ובחן אותו בעיניו האדומות חסרות ההבעה, כאילו הוא מסוגל לראות אנשים העומדים שם. "וכאן, ישנם שישה אוכלי מוות חסרים... שלושה שמתו בשירותי. אחד, מוג לב מכדי לחזור... הוא ישלם על כך. אחד שכנראה נטש אותי לנצח... הוא ייהרג, כמובן... ואחד שנותר משרתי הנאמן ביותר, וכבר חזר לשרת אותי." למי שלא זוכר, זה קטע שמתרחש כאשר אוכלי המוות חוזרים לוולדמורט, בבית הקברות שם קבור טום רידל המוגל. עכשיו, "מוג לב מכדי לחזור..." זה קרקוף, לא? הוא לא חזר והוא ועוד איך מתואר בספר כמוג לב. "אחד שכנראה נטש אותי לנצח" זה סנייפ, לא? הוא נטש אותו מזמן, ולא הראה שום אהדה כלפיי וולדמורט עוד לפני שהוא נפל. והמשרת הנאמן זה קראוץ' אבל זה לא משנה עכשיו. בכל אופן, אם באמת הכוונה שם לסנייפ, ואני כמעט בטוחה בקשר לזה, איך סנייפ יכול לרגל לטובת הגוד גייז? הרי וולדמורט אומר שם בפירוש שרצונו להרוג אותו. ובמידה וסנייפ רע, איך הוא יכול להיות רע? שוב, וולדמורט לא רוצה אותו יותר. בספר השישי סנייפ מתואר כמישהו נורא קרוב לוולדמורט, איך זה? הרי בספר הרביעי כתוב שוולדמורט לעולם לא סולח לאלה שבגדו בו.

אממ

כל מי שחושב שסנייפ רע אמור לענות על השאלה הזאת...אני באופן אישי בטוח שסנייפ טוב כך שמה שהבאת, זה עוד ראיה שסנייפ טוב.

ssj38

New member
כי וולדמורט באמת חשב שסנייפ נטש....

בפרק "מבוא ספינר" בספר השישי הוא(סנייפ) אמר לבלטריקס: "נראה לך שאם לא הייתי נותן תשובות מספקות אז הייתי נמצא כאן כדי לדבר איתך על זה?" וזה אומר שהוא עשה עם וולדמורט שיחה...וסנייפ גם אמר שבעצם הוא אף פעם לא בגד בוולדמורט אלא וולדמורט רק חשב כך.

holo

New member
סנייפ בא חצי שעה מאוחר יותר

לפי דבריו בפרק "מבוא ספינר".

קקטוסץ

New member
זה יכול להתפרש לשני כיוונים

הוא חיכה להוראה מדמבלדור לרגל אחרי וולדמורט. לוולדמורט הוא נתן את התירוץ שהוא חיכה להוראה כזו כדי שדמבלדור יניח שסנייפ עדיין לצידו וכך סנייפ ייספק מידע לוולדמורט. אם סנייפ רע - הוא שיקר לדמבלדור ופשוט חיכה לרגע שיישלח לוולדמורט. ואם הוא באמת רע ותומך בוולדמורט - ברור למה נשאר בחיים. אם סנייפ טוב - הוא מכר לוולדמורט את התירוץ שהוא חיכה להוראה מדמבלדור כדי שהכיסוי שלו לא ייחשף.

דנקי

New member
הנה ההסבר...

אני חושבת שסנייפ הוא רשע מרושע.. אבל מה שמסביר את זה זה שקודם כל אף אחד לא באמת קרוב לוולדי, ואת זה דמבי אמר בספר השישי ובעוד ספרים כמה וכמה פעמים.. אז, קודם כל יכול להיות שמי שוולדי התכוון אליו שהיה חסר הוא לא סנייפ, ואז זה מבטל את כל התאורייה, אבל אם זה היה סנייפ אז יכול להיות שוולדי אמר את זה סתם לאוכלי המוות שלא יתחילו אפילו לחשוד שיש איזהשהי תכנית בינו לבין סנייפ, כי יש איזושהי מזימה ביניהם.. אז זה היה בתור מין משפט כיסוי.. בקיצור, יש לזה הסבר.. והנה הרגע הסברתי אותו.. וחוצמזה. מה זה ה"גוד גייז"??? ההומואים הטובים?? פחח... מה זה אמור להיות?? ועוד דבר, אמרת שוולדי מעולם לא סולח לבוגדים בו. אז יש מצב קלוש, שאם כל ההסבר שנתתי פה הוא לא נכון, אז יכול להיות שסנייפ הציע לוולדי עסקה. מין עסקת חיסול, וכך אנו מגיעים לנושא שסנייפ רצח את דמבי, ללא שום תכנית, רק כי הוא רשע לגמרי. ועוד נקודה שכדאי להשים לב אליה: בספר השישי, כשדמבי ודראקו משוחחים, אם אפשר לקרוא לזה שיחה.. בכלאופן, אז מאלפוי אומר לדמבי משהו כמו: "סנייפ הוא סוכן כפול, עדיין לא הבנת את זה זקן טיפש?" אז סנייפ הוא באמת סוכן כפול, ולא משנה מה הוא באמת, הוא לעולם לא יוכל להיות טוב אם הוא סוכן כפול, ועוד הוכחה היא שוולדי יודע שסנייפ נמצא בהוגוורטס, ושהוא כאילו בצד של דמבי, אבל דמבי לא יודע על כל הקטעים של סנייפ וולדי, דמבי חושב שסנייפ ווולדי לא התראו מאז המון שנים, כשסנייפ הודה שהוא טעה והכל ושהוא היה תחת השפעת אימפריוס, ואז הוא התחיל ללמד, ואנו יודעים שזה לא נכון.. היו עוד כמה מפגשים.. בכל אופן.. יש כמה טיעונים והוכחות למה סנייפ הוא חתיכת רשע!!
וזהו!

למעלה