תדר חדש לרדיו ת"א? 99.6. מה פשר התדר הזה שלהם?
R radiofm1231 New member 28/9/18 #2 זה מאה אחוז לא מגיע מרדיו תל אביב. םמה שהם יוסיפו תדר נוסף. הרי מדובר כאן בממסר של מישהוא שאוהב רדיו תל אביב והקליטה אצלו לא טובה כמו בחיפה עושים עם הרדיו הרוסי שאין לה קשר כלל.
זה מאה אחוז לא מגיע מרדיו תל אביב. םמה שהם יוסיפו תדר נוסף. הרי מדובר כאן בממסר של מישהוא שאוהב רדיו תל אביב והקליטה אצלו לא טובה כמו בחיפה עושים עם הרדיו הרוסי שאין לה קשר כלל.
M mbarak22 New member 30/9/18 #6 עדיין שומעים שם מפריעים לי לשמוע את bfbs חוצפה שכזאת שבכל מקום יכולים לשים תדר
A ali2111 New member 30/9/18 #7 צודק עדיין שומעים בתדר הזה אבל לא חלק יש תחנה ערבית שמפריעה לתדר הזה !
R radiofm1231 New member 3/10/18 #8 התחנה הערבית מגיע מעזה. לא מספיק להם קוראן? הם די מגזימים מספיק קוראן אחד שישדר להם וזהו אבל למה ארבע כאלה?   בלחות רק 102fm הטורקי מגיע לטווח שאני נמצא גאוגרפית אני נמצא איפה שאין שיבושים מקפריסין אבל ממצרים
התחנה הערבית מגיע מעזה. לא מספיק להם קוראן? הם די מגזימים מספיק קוראן אחד שישדר להם וזהו אבל למה ארבע כאלה?   בלחות רק 102fm הטורקי מגיע לטווח שאני נמצא גאוגרפית אני נמצא איפה שאין שיבושים מקפריסין אבל ממצרים