קניתי את המכשיר הנ"ל בארה"ב.שאלתי היא האם הוא יכול גם לקלוט AM.אני הבנתי שהוא דיגיטלי ותומך רב גל. בכלליות האם הוא נחשב מכשיר טוב? ומה דינו של מכשיר כזה אם הוא נתפס במכס.כמה ערבות אני צריך לשלם בכדי לשחרר את הקטנצ'יק.
איזה כיף לך השגת סורק, אני כבר מיואש להשיג את הדבר הזה, וממקום מושבי בחיפה, לא ניראה לי שאני הולך להשיג כזה בזמן הקרוב, מכל מה שיש לי, רק את הדבר הזה לא הצלחתי להשיג, זה יושב לי בלב כבר הרבה זמן, תהנה לך
חבר יקר לפני מספר שנים הבאה או רכישת סורק לא היווה בעיה להעבירו בתשלום דרך המכס. מאז, עברו הרבה מים (בחורף) בירדן. היום, מלבד תשלום למכס , מקדים אישור משרד התקשורת. באין אישור שימוש משרד התקשורת אז, הסורק ישאר המכס... BY BY מוט 264
חג שמח ושנה טובה בישראל לא ניתן להשיג רשימה של תדרים של כוחות הביטחון וההצלה לא נראה לי שקיימת רשימה כי כל העסק הזה של האזנות ניחשב פה לא חוקי ויכול ליפגוע בביטחון שדה {פרנואידים מישהו אמר} לנו לחובבי הרדיו יש המון תחומי תדרים שאנחנו יכולים לשדר ולהזין להם למה להאזין שאתה יכול גם לשדר
בוא תעשה רישיון חובב רדיו ותיראה תישמע דברים יותר מעניינים
משוחחים החובבים . בשנות ה60 הייתי מאזין בגלים קצרים במיוחד על 40 מטר . אז גם לא עניין במיוחד אחרי שהחובב סיפר מה יש לו בבית . כמה ילדים ואיזה ציוד הוא מישתמש . היום בעידן הICQ עוד מה אפשר לספר שלא ניתן בICQ בברכת שנה טובה
אדון טכנאי ICQ היא אומנם תוכנה מצויינת ישנם מקומות שאי אפשר להפעיל שם מחשבים ומכשיר קשר הוא הדבר האידיאלי חובבות רדיו מיתחלקת למיספר דברים אחד מהם זה הצי'ט צ'אט באוויר אחרים זה הצורה שבא פועל הרדיו פיזיקה מטמטיקה חשמל אלקטרוניקה ועוד... אומנם אני יכול לספר עד מחר ב ICQ מה קורה שאני לוחץ על ה PTT או שאני יכול להדגים את זה בתור טכנאי אתה אמור לדעת את זה