תדריך בטרם קרב

דונובן

New member
תדריך בטרם קרב

היום התפרסם במעריב לינק ל´מדריך השלם לפגישת בנות מהאינטרנט´. למרות שאני מנוי על הזן הלא מועדף בפורום זה,דהיינו גבר נשוי,הלטתי שאיני רשאי למנוע מבנות פורום זה מעט ממעט המחשבות המתרוצצות במוח הגבר המצוי.ומצרף את הקישור לכתבה. מניח שחלק מהכתבה לא ממש תיראה כמשקפת בעיני הנשים בפורום זה,אבל מעניין לשמוע תגובות עליה. בכל מקרה,ניצן, כמנהלת פורום זה.מקווה שתדעי להעריך את המידע המסווג שהבאתי בפניכם תוך סיכון עצמי רב.ובעת צרה,אקבל מחסה.

דונובן שיחקת אותה ../images/Emo45.gif

ולמרות שאינך מה"זן" המועדף לינקים כאלה מתקבלים בברכה
האמת היא שבשם בנות הפורום עלי לומר כי אני נפעמת עד עמקי נשמתי מטוב ליבך שלא יכל למנוע מאיתנו את הכתבה
. אל תדאג בקשר לסיכון , מייד מכינה את ערכת ה
שלי לכל מקרה ... ותגובה? אין לי כל ספק כי הגבר שכתב אותה מבין משהו בנבכי נפשה של
מצויה.

קראתי בעיון רב

והגעתי למסקנה אחת עיקרית. אפשר לקרוא גם הפוך וזה יהיה בדיוק אוטודוור ! המעיל הזה של פגישות שמקורן וירטואלי , שיש בו את היתרונות והחסרונות שלו , הוא דו צדדי
מה שחשוב בזה ולא משנה מין הקורא או הכותב או הנשוא או המושא שהתהליך מתחיל הפוך מאשר התפגשות מקרית בחיק הטבע ולכן יש לו את הכללים שלו. ומי שמנסה לזייף או לדלג על שלב , יימצא עצמו בחוץ ! בדרך כלל. נ.ב. ומהפן האישי : עד היום נתקלתי באנשים מאוד בודדים שלא מצאו עצמם בחוץ בגלל נסיונות זיוף כנ"ל ושחשבו שיכול לעבוד אחרת

מסכימה איתך אביגיל ../images/Emo45.gif

מה שלום הוירוס? גם ממך נמאס לו או שעוד לא?

וואו דונובן ממש עייפת אותי ../images/Emo5.gif

זה היה ארוך אך מעניין מאוד יפה אהבתי את מה שכתוב ואם הייתי גבר שמחפש כאן הייתי עכשו בורחחחחחח

למעלה