תדע, שאתה לא לבד

תדע, שאתה לא לבד

כשהשמש שוקעת אדומה אל הים ואתה מרגיש בודד בעולם אין נפש קרובה, אין עם מי לדבר הדמעות מרטיבות לך את הסנטר אם בחורה שאהבת הלכה עם אחר לא כדאי להתעצב, אין סיבה להתמרמר כי במהרה תבוא אחרת, מתאימה קצת יותר ותדע שאתה לא לבד, כן, תדע שאתה לא לבד. אם לפתע מתנפץ עליך איזה חלום ונדמה שאתה פשוט דורך במקום יום רודף יום רודף יום רודף יום ולך תדע מה החיים ישלחו לך פתאום מחשבותיך לובשות זמן וצורה ומקום מה שתקבל מחר זה מה שכיוונת היום לכיין, מה שלא יהיה, אל תפסיק לחלום ותדע שאתה לא לבד, כן, תדע שאתה לא לבד. פעם חשבתי לוותר, ולתת לגלים את כולי היום אני יודעת, אני כבר לא לבד כי יש לי את עצמי, את כולי ומה ששלי שלי, כן, מה ששלי - שלי. אם אתה מתבודד, מפחד וחושש מסתכל על ה"אין" במקום על ה"יש", תשתדל, תתאמץ להתקרב אל הטוב אם תדבוק בו - הרע מעצמו יעזוב והלב ייפתח וירצה לאהוב אם תוכל לעשות שיהיה לך טוב, כן, אם תוכל לעשות שיהיה לך טוב- תדע שאתה לא לבד, תדע שאתה לא לבד, כן, תדע שאתה לא לבד.

עיבוד ל "למות זה לא הסוף"

או שאנוכי טועה וזה סתם משתלב לי עם המנגינה והזיכרון הקצרצר שלי מהשידור האחרון לזכר המופע של מאיר שם אודי ודן תורן מרביצים צימרמן-אריאל...

למעלה