תדליקו רשת ב'!!!! ראיון עם איתי ... אדיר...!!!!
O oshkosh21 New member 2/6/06 #3 גם אני... אמא שלי אמרה לי לשמוע כי היא שמעה שזה על בית הבובות... והספקתי לשמוע רק איזה 20 דקות... זה היה שעתיים תכנית... מעניין איפה אפשר לשמוע את כל השידור...
גם אני... אמא שלי אמרה לי לשמוע כי היא שמעה שזה על בית הבובות... והספקתי לשמוע רק איזה 20 דקות... זה היה שעתיים תכנית... מעניין איפה אפשר לשמוע את כל השידור...
H hadarisan New member 2/6/06 #4 היה מעולה- אני ואמא שמענו הכל! אחחח איזה מדהימים...איתי, אמיר ונתן התארחו באולפן והיה פשוט מקסים!
ל ל י פ ז ו ש New member 3/6/06 #5 אלעד?????? מה קורה עם קישור??? זה לוקח לך הרבה זמן... חחח אהה בעצם חג היום.. טוב יש לך עד 3 דקות אחרי צאת השבת!
אלעד?????? מה קורה עם קישור??? זה לוקח לך הרבה זמן... חחח אהה בעצם חג היום.. טוב יש לך עד 3 דקות אחרי צאת השבת!
E eladi88 New member 6/6/06 #9 ../images/Emo3.gif../images/Emo172.gif../images/Emo221.gif ת'אמת חיפשתי אבל לא מצאתי... פעם הבאה.. ושנים שלא ראיתי אותך!
../images/Emo3.gif../images/Emo172.gif../images/Emo221.gif ת'אמת חיפשתי אבל לא מצאתי... פעם הבאה.. ושנים שלא ראיתי אותך!