תדירות סקס

rachool17

New member
תדירות סקס

האם זה נורמלי לקיים אחת לשבוע בלבד יחסי מין? והאם זה אבעי שחבר שלי מאונן לפעמים כשאני לא נמצאת וגם מוריד סרטוני פורנו מהאינטרנט? אמנם זה לא קורה בתדירות גבוהה אך האם אין זה אומר שאני לא מספקת אותו מינית?

infatuation

New member
האם אתם גרים ביחד?

על השאלה הראשונה אני לא יודעת לענות לך עם הסבר אבל כן זה נורמלי מאוד. ומאוד טבעי שחברך מאונן כשאת לא נמצאת, הלא בכלל הפעולה אוננות היא מאוד טבעית אצל האדם (ואצל החיות).. מה לעשות, לפעמים לבחור נורא "בא"... אבל את לא שם איתו כדי לעשות משהו בנידון, אז למה שלא יענג את עצמו? לגבי סרטוני הפורנו, אם זה מה שעושה לו את זה כשאת לא לידו, אז למה לא? זה לא אומר שאינך מספקת אותו מינית, זה רק אומר שלבחור יש תאבון בריא. אבל בכלל, האם דיברת איתו בקשר לדברים האלה? שאלת אותו? אני חושבת שהוא בעצמו יגיד לך שאין לך מה לחשוש

../images/Emo24.gifהכל טבעי ונורמלי...

וסביר להניח שאת מספקת אותו מינית! יחד עם זאת, השאלה היא ....האם את חיה עם זה בשלום?!... עידן מיליצ'ר

איתי999

New member
לדיון בהמשך לשאלה הזאת...

כמה פעמים באמת זוגות צעירים, בממוצע, מקיימים יחסי מין בשבוע? כל הזמן יש מחקרים בעניין, לפי קבוצות גיל שונות, אך האם באמת זוגות צעירים שגרים יחד עושים סקס יותר? והאם יש הבדל אצל אלו הנשואים לבין אלו שטרם באו בברית הנישואין? מהי התדירות הממוצעת? אני, ולפי השאלה שעלתה כאן נראה לי שגם אחרים, היו רוצים לדעת. אולי כל אחד יכול לתרום מהניסיון והידע שלו? אצלי למשל מדובר בממוצע פעמיים בשבוע, ואני מודה שהייתי רוצה יותר. ואצלכם?

למעלה