כאן יודעים את התשובות לכל השאלות...... גברים לא יכולים כבר מיום הולדתם ה-52 וחצי....פעמיים בשבוע. רק פעם ביום..... אבל לא כל חודש.... בשנה מעוברת.........יש חישוב אחר... ונשים....אל תשאלי.......הן יכולות רק פעם בשבועיים בתנאי שיש להן מחזור חודשי ברגע שהוא נגמר.........הן יכולות רק פעם בשנה...... בשנה מעוברת......עושים את החישוב אחרת........
ואחרי חודש של רישום "פרוטוקולים" אפשר להגיע למסקנה יש מתנדבים לניסוי!!! זה מזכיר את הסיפור של הנסיכה שרצתה להתחתן רק עם מי שיכול לעשות אהבה 100 פעמים רצופות בא הפולני הצליח פעם ונכשל בא הספרדי עשה 3 פעמים ונכשל וכך הלאה עד שבא הכושי והוא עשה ועשה ועשה והגיעו ל98 פעמים והכושי התחיל לספור את ה99 ואז אמרה הנסיכה לא נכון זה 98 הוא אומר 99 היא אומרת 98 התעצבן הכושי ואמר לה יללא לא חשוב בואי לא נריב נתחיל לספור מהתחלה חחחחחחח
אם לגבר יש 10 אצבעות ולשון והוא יודע מה לעשות איתם- הוא לא אימפוטנט. ומכיון שכך הגיל לא משמעותי ו...... נכון...... רק .....התרגיל.....חשוב........ ועכשיו בנות: תקנו אותי אם אני טועה.
יתושים, עלוקות, תדירות ומה שכחתי? אני בהלם, יתושות מתפשטות, עלוקות מוצצות, והתידרות נמוכה, לאן ירדנו רבותי וגבירותי??? ועוד להיות ליזסטרטה? מה ישאר לי אם ככה לעשות?
בגיל 32 שאמר לי שאי אפשר יותר מפעם ביום.......קשה לו אחרי יום עבודה ושעות נוספות....... הוא היה גבר. חוצמזה, 53 של היום זה לא 53 של פעם. הרי הזמנים משתנים.
קשיש בא לרופא בבית אבות ואומר לו דוקטור אני עושה רק 3 פעמים בשבוע האם אני חולה??? הרופא אומר לו שמע אם אתה עושה סקס שלוש פעמים בשבוע זה יפה מאוד בגילך כן אני יודע דוקטור אמר הקשיש אבל מוישה אומר לי שהוא עושה סקס שלוש פעמים ביום.!!! אז תגיד גם אתה ענה לו הרופא
שרונה יקרה הבעיה שלי , שהרבה מספרים נתקעו לי במחשבה תחילה ועד היום לא יצאו לסוף המעשה אפילו לא לתחילתו . אז זה נחשב או לא ? אני חייב תשובה למשאל המשגלים . האם יעזור אם אקנה מים אצל הבבא ברוך ואעשה צילום אצל הרב-רנטגן ?