תדירות הנקה

Revili

New member
סבלנות...../images/Emo13.gif

הציצי שלח לא ידע שהתינוק מתכוון לישון לילה שלם והמשיך לייצר חלב עבור הנקת הלילה. זה ימשך עוד מספר ימים...ובהנחה שהתינוק יהיה עיקבי וימשיך לישון לילות רצופים, השד המלא יאותת לגוף לא לייצר חלב לשעות אלה והגודש לא יווצר. אגב, לא הייתי בונה על לילות רצופים מעתה ועד עולם...אני אומנם מאחלת לך שזה יקרה, אך הצפי הוא שדפוסי השינה עוד ישתנו אין ספור פעמים בחודשים הקרובים.

this is what I always tell mothers

even if your baby sleeps all night, you will probably wake up anyway. Your body will get used to the new hours.​

בגת

New member
תדירות הנקה

שלום, בתי בת החודשיים יונקת בין -6-7 פעמים יום וישנה כל הלילה בלי להתעורר לינוק. האם זה הגיוני ונורמלי? ... כי הבנתי שתינוקות אמורים לינוק בין 8- 12 פעמים ביום כולל הלילה. ואיך זה יכול להיות שהיא לא מתעוררת בלילה? ... הרי חלב אם מתעכל מהר בכיבה ויש דרישה רבה יותר מאשר פורמולה אז איך זה שהיא לא רוצה לאכול באמצע הלילה? ...(לא שאני מתלוננת חלילה, זה מאוד נוח לנו... רק שפשוט אני דואגת שמשהו לא תקין פה..) מה דעתך ..?!? תודה

B i g m o u t h

New member
לא אסתר אבל...

א. זה נשמע בדיוק כמו הבת שלי כשהיא הייתה בגיל הזה. זה שהיא ישנה כל הלילה כשלעצמו זה מצוין ונפלא גם לה וגם לכם. ב. לגבי מספר ההנקות ביום- בזמנו גם אני חשבתי שזה קצת מעט וניסתי קצת לדחוף לה ציצ, אבל זה לא עזר. היא רצתה לאכול 7 פעמים ביום לא משנה מה עשיתי. אם היא עירנית, מרוצה, מתפתחת, יש חיתולי פיפי וקקי והיא עולה במשקל, אז כנראה שככה היא. ג. איך היא ישנה כל הלילה- כנראה כי היא יותר עייפה מרעבה וזה בפני עצמו סימן טוב. תהני מזה כל עוד זה נמשך כי אצלנו עם הופעת השיניים וחרדת הנטישה, התחילו להתעורר פעם-פעמיים בלילה. אבל עדיין ישנים יותר טוב מרב התינוקות היונקים. יש פשוט תינוקות שיודעים לישון טוב יותר מאחרים. כל עוד שאר המדדים תקינים, תהיי רגועה...

Revili

New member
מה משקלה כעת?

מה היה משקל הלידה שלה? גם אני בדיעה, שאם כל המדדים תקינים - משקל, חיתולים רטובים, התפתחות, רגועה אחרי הנקות...אז כנראה פשוט יש לך מזל
...כרגע !!! הכל עוד יכול להשתנות כמובן וסביר שעוד ישתנה. קשה לי להאמין שתינוק רעב ישן כל הלילה בשקט...

these are just numbers

All babies are different and some sleep longer hours at night and feed more during the day, others feed less during the day and more at night. there is a stage that babies feed less often. Now your baby is more interested in the world around and wants to learn and see things. This is normal and you don't have to worry.​

למעלה