תדיראן קשר (1086925):

t a l 9 9 9

New member
תדיראן קשר

ראה כתבה בגלובס מהערב, קרובה לרכישת חברה באירופה בבעלות פרטית, פתוח מחשב כף יד בחוזה בעשרות מליונים לחברה אמריקאית, מבחינת נתוח טכני במצב טוב, האם לדעתכם קרובה לפריצה נוספת...

srol1133

New member
יכול להיות שמיצתה כבר...

כנראה שאני טועה אבל אני הייתי ממליץ המלצת החזק..... בסה"כ מנייה טובה שהביאה אחוזי תשואה נעים ביותר בתקופה האחרונה.. יש עוד פוטנציאל לעליות אבל היא איבדה את רוב המומנטום שלה

RonenM62

New member
טל ידידי

רק נכנסתי אחרי ישיבה מתישה, והאמת היא שאין לי אנרגיה להתחיל ניתוח מעמיק כרגע, למרות שמגיע לך כזה... אני מבטיח לנסות ולגייס את האנרגיה הדרושה, הלילה. מאחר ופתור בלא כלום אי אפשר, אומר לך שהפריצה האחרונה הפתיעה אותי. היא הגיע מוקדם משצפיתי, ולפיכך לא שילבתי אותה בתיק הפורום. הפריצה אמורה להגיע בתוך חודש-חודשיים, על פי ניתוח ארוך טווח. לפיכך אתה יכול להבין שהערכתי היא שהמניה תזכה לפריצה נוספת בטווח הזמן שציינתי ואולי אף מוקדם יותר. יש גם גרף...

RonenM62

New member
תדיראן קשר (1086925):

החברה הינה חברה בת בבעלות מלאה של תדיראן תעשיות קשר אלחוטי (תק"א), אשר נסחרה בעבר בבורסה לניירות בתל אביב. תק"א מוזגה לתוך החברה, על פי התקשרות שתי החברות בהסכם למיזוג. עפ"י ההסכם, לאחר המיזוג תק"א חוסלה ונימחקה מרישומי רשם החברות ואילו החברה נרשמה במקומה בבורסה. פעילות החברה החלה במסגרת חטיבת הקשר הטקטי של תדיראן בע"מ. באוק' 1996 התפצלה תדיראן, וחטיבה זו ומינהלת קבוצת הקשר אוגדו כחברה נפרדת - היא החברה. בשנת 1999 רכשה תק"א את כל הון המניות של החברה מידי תדיראן. כיום החברה וחברות הבנות שלה מפתחות, מייצרות, משווקות ומוכרות ציוד ומערכות קשר המיועדים בעיקר לשוק הצבאי המקומי והבינלאומי. כמו כן עוסקת החברה במינוף יכולותיה הטכנולוגיות - בעיקר בתחומי הפיתוח, ההנדסה והיצור לפעילות בשוק התקשורת האזרחי.

RonenM62

New member
הבה נבחן רגע את הגרף הארוך של

המניה המתחיל מה- 14/9/2000... ניתן לראות כי המניה נעה בצורה מדורגת באופן קבוע יחסית... לכל מדרגה אורך של שנה עד שנה ורבע, ולאחר מכן תקופה מת חצי שנה, במהלכה מוסיפה המניה לערכה 100-180%... גובה המדרגות כמעט קבוע. זו בדיוק הסיבה בשלה הערכתי כי הפריצה תגיע רק בעוד כחודשיים, עת תשלים המניה תקופת דישדוש בת שנה. הפריצה הנוכחית, המחוזקת באמצעות המחזורים הגבוהים במניה, ארעה רק לאחר תשעה חודשי דשדוש...(לא מעט אך לא די...) המתנדים בגרף השבועי המוצג, תומכים בתנועה השוורית. במידה והפריצה הזו תנהג כמו הפריצות הקודמות, יעד הפריצה הוא כ- 4500 נקודות (!) קרי שער היעד עומד על 15000 נקודות...

למעלה