תג שמח,

• פותח הנושא 11a2
  • פורסם בתאריך

11a2

New member
תג שמח,

ועד פסח יש לנו בדרך את חנוכה,ט"ו בשבט,ופורים.

הי אחד עשרה...........

אבל חנוכה, טו, ופורים, לא אורכים חודש ...כמו ראש השנה.

11a2

New member
וזה באמת לא בסדר מג"רה,{חייכן}

כל חג היה צריך להיות מינימום חודש.

אין זה באמת אופייה של המדינה

אין יום שאין בו לפחות חג אחד החל מחגים דתיים ועד חגים לאומיים ואזרחיים תוסיף את יום האם, יום האב, יום המשפחה, שירותרום , אירוביזיון.. חג האהבה, חג הגאווה, יום האישה הבינלאומי, יום האיידס, יום ללא עישון יום הסרטן, חג העיוורים, גג לילד המפגר, ניצן, אילן, עלו"ט. יום ירושלים, יום חיפה, יום תל-אביב... יום הים, יום ................אמוווווווווווווווווווווווווווווווווווו בטח שכחתי עוד כמה חשובים..................

שקדי

New member
ועל זאת כבר שוררה המשוררת..........

אין לי רגע דל או סקנדל או פסטיבל והו והא ואל תשאל אין לי רגע דל וחג שמח לך ידידי בעל השם המוזר שבטח מציץ פה עכשיו הכנת את הדגל עם התפוח המסוכר?????????

חבל שלא שמים על הדגל את התפוח

עם הציפוי האדום....מסוכר......... אוי זה היה טעים..........................................

שקדי

New member
מגי הייתכן????????

שאת ילדה תימניה חטופה מאז........ ששבה היום למקורותייך לאיחוד משפחות?????

איך ידעת?

ואמנם מצאתי משפחה נפלאה.......עתירת נכסים.... קנו לי בית בשכונה, תלת קומות.... מצאו לי גם שידוך מיידי, עטור פיאות שחורות ומסולסלות מחרתיים אני במקווה..... ומתחילה להרביץ ילדים קטנים עם פאות קטנות... קודם לכל שולחים אותנו , הזוג הצעיר, לחו"ל לסיבוב היכרות. אני אעבוד כעוזרת לגננת והוא ילמד תורה.. סידור טוב לכל הדעות... בחור טוב.. הוא אמנם בן ששים ותשע, אבל אני הראשונה שלו...
)))))))))))))))) תראו מה עושה אוויר צח ושעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שקדי

New member
ובנימה מהורהרת זאת .............

ניפרד לפי שעה ולפני שפעיות הטלאים וגעיית הכבשים שלא לדבר על הריח זורקים אותי באחת למקום אחר..... ואל תשכחי את ההזמנות לחתונה לחביירים בייייייייי

11a2

New member
חג שמח שקדי ידידי,

הכנתי את התפוחים המסוכרים בצבע אדום עז, אבל לא התאפקתי ואכלתי את כולם,{חייכן}

החג עושה לך טוב אחת עשרה

חייכן
)))))) תעתיק איזה חייכן.........שנהיה בטוחים שאתה יודע ..........

11a2

New member
../images/Emo21.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

בכותרת אין בעיה,בגוף ההודעה לא הולך לי,לא נורא.

יש שתי שיטות אחת עשרה

האחת כמו שהסברתי לזהבה....העתקה והדבקה...ככה סתם והשניה, היא להעתיק מלמטה, מיד אחרי ההודעה..יש משפט... "סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה" שמיועד לתוכן ההודעה ולא למשפט הנושא. שמופיע שמופיע על יד שורת ההודעה... שים לב,, גם אני שמתי לב לעובדה שיש שני מקומות המספקים סמיילים למעלה. ... עבור למעלה ולמטה ....עבור למטה... אבל קופי ופייסט...........הכי קל.........ואז לא חשוב מאיפה אתה גונב את האייקון.......הוא דבוק לעכבר.................

11a2

New member
../images/Emo13.gif איך לא שמתי לב לזה?הגיל,הגי

תודה על "הבית ספר"מג"רה.

שקדי

New member
ידידי בעל השם המוזר....בהעדרי......

אנא סור לראש העין אל המנהלת ואחרי שתעמוד בפינה כמה דקות תבקש הסבר איך משתמשים בסמיילים האמן לי...... אם אני הצלחתי גם אתה יכול.............

11a2

New member
רוב אלה שהזכרת,

יכולים להיקרא חג התרומות,והמתרימים. אין כמעט יום שאני לא מקבל בדואר פניות לתרומה,{לחלקם אני נענה} הנועזים שבינהם מבקשים הוראת קבע שנתית,מכאלה יש להזהר.

למעלה