תג נכה לרכב. ערב טוב אני גרוש,בני אוטיסט. הייתי רוצה לדעת איך ניתן להוציא תג נכה נוסף?(לגרושתי יש)
O Oren793 New member 20/5/14 #1 תג נכה לרכב. ערב טוב אני גרוש,בני אוטיסט. הייתי רוצה לדעת איך ניתן להוציא תג נכה נוסף?(לגרושתי יש)
א אבא של הגוזל New member 20/5/14 #2 מגיע לכם תו אחד על 2 המכוניות, שלך ושל גרושתך. אתם צריכים להסתדר בינכם אצל מי יהיה התו. להזכירכם, על פי חוק מותר להשתמש בתו רק כשהילד ברכב
מגיע לכם תו אחד על 2 המכוניות, שלך ושל גרושתך. אתם צריכים להסתדר בינכם אצל מי יהיה התו. להזכירכם, על פי חוק מותר להשתמש בתו רק כשהילד ברכב
א אבא של הגוזל New member 21/5/14 #4 יש תו נכה עם 2 מספרי מכוניות פעם היית מקבל 2 תוי חניה, אחד לכל רכב. כדי למנוע מצב שבו 2 מכוניות ״נהנות״ מזכויות תו נכה, בלי קשר לנכה עצמו, אתה מקבל היום תו אחד בלבד, שאתה יכול לנייד אותו בין המכוניות לפי הצורך.
יש תו נכה עם 2 מספרי מכוניות פעם היית מקבל 2 תוי חניה, אחד לכל רכב. כדי למנוע מצב שבו 2 מכוניות ״נהנות״ מזכויות תו נכה, בלי קשר לנכה עצמו, אתה מקבל היום תו אחד בלבד, שאתה יכול לנייד אותו בין המכוניות לפי הצורך.
ת תן תן 4 New member 21/5/14 #6 לפני שנה בערך ביקשנו להוסיף מספר רכב נוסף והם שלחו לנו 2 תגים שבהם הופיעו 2 הרכבים