תגעי

תגעי

תגעי בי בידיים לוטפות תגעי בי בחיוך גנוב תגעי בי בברק עינייך תגעי בי בשפת האוהבים בסוף, תגענה גם מילותי שרצית לשמוע זה שהוא כזה והיא אחרת. זה שהוא פוגע והיא מייסרת. זה שהוא הדבש והיא הצוף. זה לא נושא כאוב זה פשוט זה מ עד ד

רחלי228

New member
כשזה זה זה זה

מכל מלמדי השכלתי ואת זה אני יודעת מזמן אז ההיא כואבת וההוא נהנה ומתוך דבריהם אני לומדת תשובה "אני לא יודע" לא מוביל לכלום ורק רצון to be הוא סיבה לשאת נאום על המשמעות ועל מה אני רוצה ומעל הכל יש לזכור - מדובר באהבה.

תגעי

תגעי בי בידיים לוטפות, במבטים אוהבים בעיניים קורנות שיציפו אותי באנרגיה לגעת, לתת, תגעי בי בנבכי נשמתי עצבי אותה לדעת, לגעת, במה שמתחולל בך פנימה... תגעי בי במילותייך, ראי מחשבתך, חברי אותי לחלומותייך, שאיפותייך, תני לי להשתתף... תגעי בי פתחי אותי, זרמי בעורקיי, תני חיים בגופי העורג למגעך... תגעי בי או לפחות, תגעי באהבה...

חחחחחחחחחחחחחחח אריקווווווווווווווו

השפריץ לי בגללך ה

הו-פההההההההה!!! ../images/Emo6.gif

מישהו חרמן הערב?...
אריקו המקורי הפך מקור חום...
תיזהר לך!!! אם אתה תשפריץ אני אריק עליך!!!

אופס... ../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

כנראה שככה... בלי להרגיש... נפלטה לי פנטזיה בלתי ממומשת בעקבות הפליטה המדוברת שלך...

לא נעים לי ממך.....אבל

הייתה לי הרגשה לגבייך אחי! צר לי לאכזב אותך! אני "חולה" נשים" אבל עדיין......אוהב אותך אריק המתוק

../images/Emo7.gif

למרות שהן לא מפסיקות "ללכלך" עלינו מעל דפי הפורום?... אז מה? אתה שייך לסוג האנשים שנמשכים למניאקים?
(במקרה שלך, כמובן, למניאקיות!!!)

מייקי31

New member
לי זה מרגיש משהוא כמו משינה עכשיו

כשאת עושה לי אהבה הגוף נשרף בלהבה והירח מתנפץ לרסיסים שאחר כך מתפזרים לכוכבים... כזו האהבה שלי

תימניות יפניות סיניות..........

צ'רקסיות גרוזיניות מה זה חשוב? אני אוהב את כולן! אוהב את כולן.....ומחפש את האחת!!!!! אריק המתוק

למעלה