תגנו על שירי!

לירן 22

New member
תגנו על שירי!

בפורם כוכב נולד יש בנות מסוימות שתקופות את שירי.... המנהלות שם לא ממש שמות עלזה.. אבלח לפחות אתם תגנו עלייה..נמאס לי שאם לא אוהבים אותה צריך לרדת עלייה... תחשבו על זה..

../images/Emo45.gif אני פשוט לא מתייחסת לזה../images/Emo4.gif

לפחות מנסההההההה

../images/Emo31.gif אנחנו לא נריב עם אף אחד

שירי זכתה הערב ואנחנו ניצחנו. פורום כוכב נולד הוא לא פורום מעריצים של שירי, תן להם להביע את דעתם גם אם הם לא מפרגנים לשירי. הלילה נלך לישון עם חיוך. לילה טוב

חחח זאת רק בת אחת ובכלל....

ובכלל גם כל העולם יודע שהיא לא סובלת את שירי תאמין לי, כל הזמן שהיא אומרת מש'ו רע עליה תוקפים אותה שם חחח זה כבר קרה מלא פעמים... חחח זאת רק מורן אחת שאוהבת את שסה או איך שלא קוראים לה... חחחחחחחחח

veru

New member
הודעה חשובה חשובה...

כשנכנסים לפורומים עדיין משום מה מופיע הפורום של מירי מסיקה ולצידו השאלה, האם היא תיהיה אשת השנה במוזיקה? לדעתי הם צריכים להתעדכן ולשנות את זה ל "שירי מימון הדיווה של 2005 זכתה, בואו לדבר על זה בפורום" וכשנכנסים לפורום של מסיקה, לא נעים לקרוא על כל מיני דיבורים על מחשופים של שירי ועל כך שלמירי יותר הגיע לזכות (מעניין בזכות מה בדיוק??? לי לא זכור שהיא יצגה אותנו באירוויזיון???) אותי אישית הם עיצבנו, אז אנשים קצת תמיכה למושלמת שלנו כנסו לפורום של מירי!

מיותר...

שירי במילא זכתה. וכל אחד יכול לפרגן למי שהוא רוצה. אנחנו לא צריכים להיכנס לפורומים אחרים כדי להצדיק רת הניצחון של שירי.

למעלה