תגל,שבת שלום

מלאה

New member
תגל,שבת שלום

הי,שמחתי לקרוא באחד הפורומים שעשית חיים אתמול בלילה.. אני חושבת שזה נהדר- הצחוק בריא לבריאות. אני יוצאת עכשיו לחופשת סמסטר, לצערי אני יהיה הרבה בבית ואני מתה מפחד אני מפחדת כי בשנים הקודמות בחופשות סמסטר מצבי הורע יחסית- במקום ללמוד אכלתי והקאתי וכמובן הלימוד ``התחרבש`` לגמרי הדבר ``הטוב`` היחיד שיצא מזה הוא שתמיד בתחילת סמסטר ב` אני מקבלת תשומי על כמה רזיתי... עכשיו חזרתי לטיפול והתחלתי להלחם הצלחתי גם לעלות במשקל קצת. ועכשיו אני נראית יותר טוב (כך אומרים..) אולי יש לך עצה קטנה לאחות בצרה איך אני יכולה להתרכז בלימוד למבחנים ולא רק בעצמי?.

עופרי-

New member
אני כל-כך מבינה אותך

מצב כל-כך מוכר. חופשת סמסטר. תקופת בחינות הולכת תמיד תמיד עם בליסת חצי מהסופר בעיר. אני הלכתי על הפוך כשהייתי באוניברסיטה. פשוט לא הייתי אוכלת שעות. הייתי רצה מהעבודה לבית, יושבת בחדר ולומדת (ובין לבין מתנחלת מול הטלויזיה שמונים פעם) ורק בערב, הייתי הוכלת לאכול במטבח. אחרת, אם הייתי בולסת כל היום, הייתי מבזבזת זמן גם לרוץ לשירותים כל היום. מה שכן, הייתי אוכלת המון שוקולד ודברים אסורים.

@tagel

New member
יש לי דווקא! :)

תראי, אני סבלתי מהפרעת אכילה (מה זה סבלתי, עדיין) ארבע שנים בהן הייתי סטודנטית, והייתי תלמידה ממש טובה אז, את שואלת מה הסוד שלי? אהה, ממש פשוט. מעולם לא למדתי לבד, תמיד עם חברה שלי או בקבוצה. פעם אצלי פעם אצל משהו אחר. ככה לא נותנים למחשבות לברוח מחומר הלמוד ולנדוד למקום אחר. את שואלת מה קורה אם אין עם מי ללמוד? אין בעיה, יש גם לזה תשובה... תמיד יש עם מי ללמוד! חפשי חברים שגרים קרוב אליך.. אנחנו מתאמצים לצאת לבלות בפאב שנמצא שעה נסיעה מהבית אם לא יותר, אז לא נתאמץ למען התואר? תמיד תמצאי עם מי ללמוד למודם בצוותא הם הדרך הכי יעילה לשמור על ריכוז. יאללה, אם אין מי שילמד איתך, אני באה... מקווה שהעצה שלי תהייה מעשית. אוהבת אותך הכי הכי מתוקונת גולי

למעלה